У. Пастарс попросил защиты своих прав у омбудсмена 16

пресс-фото
пресс-фото
Член правления Даугавпилсского олимпийского центра (ДОЦ) Улдис Пастарс попросит ответственные инстанции оценить этичность действий депутата Сейма Андрея Элксниньша, сообщает агентство LETA.

Не назвав, к кому конкретно он планирует обратится,  Улдис Пастарс сообщил, что в связи с действиями А. Элксниньша он обратится в несколько инстанций.

Такое заявление У. Пастарс сделал после того, как стало известно, что  Андрей Элксниньш попросил Инспекцию по защите прав детей оценить соответствие Улдиса Пастарса занимаемой должности. После этого Государственная инспекция по защите прав детей направила в Латвийский олимпийский комитет (ЛОК) письмо с просьбой оценить соответствие нахождения Улдиса Пастарса на должности руководителя ДОЦ принципам и этическим нормам, указанным в Спортивной Хартии Европы, Олимпийской Хартии, Спортивному кодексу этики, Закону о защите прав детей и другим нормативным актам.

По имеющейся в распоряжении ЛОК информации, У. Пастарс для защиты своих прав обратился в Бюро омбудсмена, одновременно проинформировав об этом основателей ДОЦ — ЛОК и Даугавпилсскую думу. Как указал пресс-секретарь ЛОК Мартиньш Малмейстерс, основатели ДОЦ после получения заключения омбудсмена на собрании акционеров рассмотрят указанные в письме инспекции вопросы.

20.10.2015 , 18:35

Наталья Петрова , Gorod.lv


Написать комментарий

Обратился бы к богу, пёс смердящий, покаялся.

А КАК САМ СЧИТАЕТ У. ПАСТАРС, ИМЕЕТ ЛИ ОН МОРАЛЬНОЕ ПРАВО РАБОТАТЬ В ОЛИМПИЙСКОМ ЦЕНТРЕ, ОБХОДЯ ГЛАВНЫЕ ЗАКОНЫ?

Обратился бы к богу, пёс смердящий, покаялся. гостья

Грешу и каюсь!

А омбудсмен у нас какой сексуальной ориентации?

da u nas v Daugavpilse ne odin takoj Pastars......vidno moda na takih powla

Обратился бы к богу, пёс смердящий, покаялся. гостья

Во-первых, если бы вы сами Бога уважали, то "Бог" писали бы с большой буквы, во-вторых, не вам судить других, и не вам знать, покаялся он или нет. Или он должен был вам лично доложить о своём обращении к Богу и покаянии? Я не защищаю Пастарса, судите его законами земными, но Бога в свои грязные делишки не впутывайте. Бог видит сердце каждого человека, и возможно, ваше сердце намного чернее, чем у Пастарса.

Во-первых, если бы вы сами Бога уважали, то "Бог" писали бы с большой буквы, во-вторых, не вам судить других, и не вам знать, покаялся он или нет. Или он должен был вам лично доложить о своём обращении к Богу и покаянии? Я не защищаю Пастарса, судите его законами земными, но Бога в свои грязные делишки не впутывайте. Бог видит сердце каждого человека, и возможно, ваше сердце намного чернее, чем у Пастарса.

Бога нет и никогда не было , неуч . На дворе 21 век . Не пори чушь . А "петухам" у нас везде дорога . Блевотина.

Пусть обратится во Всемирную лигу сексуальных реформ.

Бога нет и никогда не было , неуч . На дворе 21 век . Не пори чушь . А "петухам" у нас везде дорога . Блевотина. Атеист

Докажи, трепло, что БОГА нет. Почитай научные труды. Вот в 21 веке и становится ясно, что ОН есть. У некоторыхв душе его нет, там слишком много злобы.

БоИрун пишет письма Обаме и Меркель .
Может и "петуху" пойти по его стопам ?

БоИрун пишет письма Обаме и Меркель . Может и "петуху" пойти по его стопам ? Белогвардеец

Понятно, что вы не равнодушны к депутату, но зачем же такой абсурд придумывать?

Мы с аНатолием З. гомы?

PIDARAS - GOLUBO otsidzel. Zra sto nevo neatjibali kak petuha

Kakda vernos ukradzenih dzenek. Kakda strojil Olimpiju tebe ze Goskatrol napisal st nezakona izjata naliska 300 tisic LVL

ATKLĀTA VĒSTULE

No Bērniem, kuriem tika liegtas tiesības sportot un,
trenēties brīvās cīņas sporta veidu.

Mēs griežamies pie Jums visiem augstāk stāvošajām iestādēm, lai atrisināti radušo problēmu starp sportistiem bērniem un SIA "Daugavpils Olimpiskais centru", (turpmāk saukts – DOC) kura kapitāla daļu turētājs un īpašnieks 54,71% ir Latvijas Olimpiskā komiteja (turpmāk saukta – LOK), bet pārējās 45,29% pieder Daugavpils pilsētas domei.
Vairākus mēnešus mūsu bērni trenējās pie Brīvās cīņa trenera Sergeja Kursīša, kurš arī pats organizēja atsevišķu nodarbības grupu. Visas nodarbības cīņas zālē notika laikos, kad tajā nenotika nekādi treniņi, turklāt minētā zāle ir ļoti maz noslogota, nevairāk, kā 40%. 2015.gada 03.martā laikā, kad mūsu bērni kārtējo reizi trenējās, treniņa laikā ierodas vesela delegācija (Daugavpils sporta skolas mācību daļa un citiem pārsāvjiem) pārtrauca treniņu un visiem palūdza atbrīvot cīņas zāli, bet bērnu vecākiem pamatojot ar to, ka Jūsu bērniem nav tiesības trenēties un izmantot šo zāli. Skatīt: http://www.grani.lv/daugavpils/51803-malenkih-borcov-vygonyayut-iz-oc-video.html.
Papildus sniedza skaidrojumu, ka Cīņas zāli no DOC izīrē Daugavpils sporta skola un tie sportisti (bērni) kuri nav sporta skolas audzēkņi zāli nav tiesīgi izmantot. Cīņas zāle katru dienu tiek noslogota tikai 4 stundas un mēs bērnu vecāki esam gandarīti, ka Brīvās cīņas treneris Sergejs Kursītis ziedojot savu personīgo laiku organizēja atsevišķu nodarbību grupu papildus Daugavpils bērniem dodot iespēju nodarboties ar brīvās cīņas sporta veidu. Mūsu bērni ar gandarījumu, prieku un entuazismu gāja (pat skrienot) ik reizi uz katru treniņu. Un mums, kā bērnu vecākiem bija stabīls un drošs garants, ka bērni nepavada laiku stundām ilgi pie datoriem, dzīvo veselīgu un sportisku dzīves veidu, bet pats galvenais, ka viņi nesāks smēķēt, dzert vai lietot narkotikas, jo kā mums visiem ir labi zināms, pat medicīniski ir pierādīts, ka smēķēt, dzert vai lietot narkotikas tiek uzsāktas lietot tikai no bezdarbības. Vienlaikus sniedzam, ka mēs neprasam finasējumu mūsu bērniem vai trenera darba apmaksai.

Turklāt pat Nacionālā Stratēģiskā dokumentā „SPORTA POLITIKAS PAMATNOSTĀDNES 2014. – 2020.GADAM” skaidri ir noteikts, ka Sporta politikas vadmotīvs: SPORTS – DZĪVES KVALITĀTEI, kurš tiek papildināts:
Sporta politikas virzieni:
 Bērnu un jauniešu sports – nodrošināt iespējas ikvienam bērnam un jaunietim iesaistīties sporta nodarbībās, piemērojot fizisko aktivitāšu veidus atbilstoši viņa fiziskajai sagatavotībai un interesēm.
 Sports visiem – nodrošināt iespēju ikvienam iedzīvotājam iesaistīties regulārās fiziskās aktivitātēs un veselību veicinošos sporta pasākumos, kā arī veidot iedzīvotāju izpratni par fizisko aktivitāšu nozīmi veselības saglabāšanā un nostiprināšanā.
Pamatnostādnēs definētais sporta politikas mērķis: Palielināt Latvijas iedzīvotāju īpatsvaru, kas vismaz 1-2 reizes nedēļā nodarbojas ar fiziskām vai sportiskām aktivitātēm un,
 Veicināt iedzīvotāju (it īpaši bērnu un jauniešu) fizisko aktivitāti.
Vienlaikus vēršam uzmanību uz to, ka saskaņā ar Ministru kabineta rīkojumu Nr.512 „Par valsts galvoto reģionālo olimpisko centru projektu īstenošanu”, kura mērķi bija DOC centra būvniecība Daugavpils iedzīvotājiem, kuri vēlas sportot.

Pat Eiropas sporta harts aizsargā mūsus bērnus tiesības, nosakot: Latvijas valdībai ir pienākums veicināt sportu kā svarīgu cilvēka attīstības faktoru saskaņā ar Sporta ētikas kodeksā izklāstītajiem principiem. Hartas mērķis ir sniegt katram indivīdam iespēju iesaistīties sportā, un īpaši – nodrošināt to, lai visiem jauniem cilvēkiem būtu dota iespēja iegūt fizisko izglītību un sporta pamatiemaņas, kā arī nodrošināt to, lai ikvienam būtu iespēja iesaistīties sportā un fiziskajā atpūtā drošā un veselīgā vidē. Tāpat minētā harta nosaka pienākumu sadarbībā ar atbilstošajām sporta organizācijām nodrošināt, lai katram, kam ir intereses un spējas, būtu iespēja uzlabot savu sniegumu sportā un sasniegt augstu personīgo rezultātu līmeni vai sabiedriski atzītu izcilību sportā; aizsargāt un attīstīt sporta morālo un ētisko pamatu, sportā iesaistīto indivīdu cilvēcisko cieņu un drošību, panākot to, ka sports, sportisti un sportistes netiek izmantotas politisku, komerciālu un finansiālu mērķu sasniegšanai vai iesaistīti ļaunprātīgās vai pazemojošās darbībās, tai skaitā ļaunprātīgā medikamentu izmantošanā. Harta papildina ētiskos principus un politikas nostādnes, kuras izklāstītas Eiropas konvencijā par skatītāju vardarbību un rupju uzvedību sporta pasākumos, īpaši futbola sacensību laikā un 1989.gada 16.novembra Eiropas Padomes Antidopinga konvencijā Nr.135.

Mēs visi un mūsu bērni vēlamies sportot, nevis dzert, smēķēt vai lietot narkotikas!!!
Ņemot vērā visu augstāk minēto Lūdzam Jūs sniegt skaidrojumu vai pamatojumu uz sekojošiem jautājumiem:
1. Vai Daugavpils pilsētas sporta skola ir tiesīga mācību gada vidū atvērt atsevišķu nodarbības grupu, ja netiek prasīts finansējums ne no vienas puses un kāds normatīvs akts to regulē (norādot pantu, punktu);
2. Vai Daugavpils pilsētas sporta skola ir tiesīga atvērt atsevišķu nodarbības grupu un atļaut izmantot cīņas zāli noteiktajos laikos, ka zāle ir dīkstāvē un brīva;
3. Vai Daugavpils olimpiskais centrs bija tiesīgs atļaut izmantot zāli augstāk minētajā gadījumā un kāds normatīvs akts to regulē (norādot pantu, punktu);
4. Vai Brīvā cīņas treneris Sergejs Kursītis izmantojot savu brīvo laiku ir tiesīgs atvērt atsevišķu nodarbības grupu, lai papildus trenētu pilsētas bērnus, kuri vēlas sportot.

В Европе сейчас принято защищать педерастов, педофилов, убогих умалишенцев и прочих моральных уродов...

Написать комментарий