Spīdvejs: „Lokomotīve” uzvar un pakāpjas uz sesto vietu

foto: 7sport.lv
foto: 7sport.lv

Ļoti svarīgu uzvaru izdevies izcīnīt Daugavpils „Lokomotīve”, kas mājās ar 53:37 pārspēja Gņezno „Start”. Panākums ļāvis no astotās vietas tikt līdz sestajai, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Svētdienas karstumā daugavpiliešiem savā trekā obligāti bija jāuzvar poļi, jo tikai panākums ļautu saglabāt izredzes uz iekļūšanu labāko četriniekā vai vismaz izvairītos no atrašanās pēdējā vietā.

Uzdevums ar uzviju tika arī izpildīts. Jau no pirmajiem braucieniem „Lokomotīve” uzņēma pārliecinošu tempu un ātri iekrāja 10 punktu pārsvaru. Sacīkstes vidū izdevās pietuvoties pat 20 punktu pārsvaram, tomēr daži nesekmīgi braucieni ļāva viesiem atjaunot intrigu. Par laimi, noslēdzošie braucieni atkal tika nobraukti līmenī.

Beigās uzvara ar 53:37, kas ļāva iegūt arī bonuspunktu, jo viesos tika zaudēts ar -4. Lielisku braukšanu šajās sacīkstēs nodemonstrēja Maksims Bogdanovs un Andžejs Ļebedevs, abiem atvedot pa 12 punktiem. 10 punkti Ķastam Puodžukam, bet 7- Jonasama Kilmakorpi. Pārējo spīdvejistu pienesums bija mazāks.

Ar 11 punktiem Polijas spīdveja līgā „Lokomotīve” turnīra tabulā pakāpusies uz sesto vietu un ir iespējas arī vēl nedaudz uzlabot savas pozīcijas.


Написать комментарий