Daugavpils invalīdu biedrība „Ilgas” lūdz atbalstīt dvīņu māsas

foto: Daugavpils invalīdu biedrība
foto: Daugavpils invalīdu biedrība

Daugavpils invalīdu biedrība „Ilgas” rīko labdarības akciju divu dvīņu māsu, bāreņu atbalstam, kurām ļoti nepieciešamas mēbeles viņu vienistabas dzīvoklim.

Kā portālam Gorod.lv pastāstīja invalīdu biedrības „Ilgas” pārstāve Anna Stankeviča, par dvīņu māsu bēdīgo dzīvokļa stāvokli, kuru viņas saņēmušas pēc pilngadības sasniegšanas, kļuva zināms, kad māsas tika apmeklētas.

„Mums ieteica vērsties pilsētas domē, tur mēs uzrakstījām iesniegumu ar lūgumu palīdzēt veikt remontu. Par laimi, mums palīdzēja, tagad dzīvoklī laikā, kad dvīnes ciemojas Rīgā, tiek veikts remonts”, – sāka A. Stankeviča.

Tomēr pēc invalīdu biedrības pārstāves vārdiem uzreiz bija skaidrs arī tas, ka mazajā dzīvoklī jāmaina mēbeles – vecais un vienīgais dīvāns jau nav lietojams, kā arī skapis un sekcija jāmaina.

„Daļu mēbeļu mums izdevās atrast pašu spēkiem, tomēr bez pilsētnieku palīdzības mēs neiztiksim. Lūdzam jebkādu palīdzību, mēs ļoti vēlamies aplaimot māsas”, – atzīmēja A. Stankeviča.

Labdarības akcijas ietvaros Daugavpils invalīdu biedrība „Ilgas” plāno labiekārtot divu biedrības biedru dzīvokli ar ērtām un piemērotām mēbelēm. Biedrības biedri ir pārliecināti, ka mūsu pilsētas iedzīvotāji varēs viņiem palīdzēt. Visus daugavpiliešus, kuri nav vienaldzīgi un var sniegt palīdzību  lūdzam zvanīt pa telefonu: 27795232.    



Написать комментарий