Internetā pieejamas vairāk nekā 100 “Microsoft” e-grāmatas

foto: PantherMedia
foto: PantherMedia

ASV tehnoloģiju kompānijas "Microsoft" vecākais pārdošanas menedžeris Ēriks Ligmans savā blogā sācis par brīvu piedāvāt vairāk nekā 100 "Microsoft" e-grāmatu, kas aptver plašu tēmu loku un var palīdzēt speciālistiem, kas ikdienā strādā ar šo platformu, liecina informācija "Microsoft" izstrādātāju tīkla blogā, ziņo LETA.

Ligmans arī iepriekš samērā devīgi izturējies pret izstrādātājiem, un šī nav pirmā reize, kad viņš brīvpieejā sācis piedāvāt kādas no speciālistu tehniskajām grāmatām. Kā viņš pats norādījis ierakstā, mērķis esot pārsniegt 1 000 000 lejupielāžu vienā nedēļā.

Piedāvātās e-grāmatas aptver ārkārtīgi plašu tēmu loku - "Windows 8.1", "Windows 8", "Windows 7", "Office 2013", "Office 365", "Office 2010", "SharePoint 2013", "Dynamics CRM", "PowerShell", "Exchange Server", "Lync 2013", "System Center", "Azure", "Cloud", "SQL Server" un citas.

Grāmatas varētu būt noderīgas ne tikai izstrādātājiem, bet arī sistēmu administratoriem, kā arī lietotājiem, kam interesē pilnīgāk izpētīt "Microsoft" piedāvāto produktu iespējas.

Ticams, ka daļa grāmatu varētu būt nonākušas brīvpieejā saistībā ar tur aprakstīto sistēmu novecošanu, bet daudzas apskata arī jaunākās tehnoloģijas un tendences.


Написать комментарий