Plānots iegādāties jaunu biroja tehniku Daugavpils novada primārās veselības aprūpes iestāžu vajadzībām

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka Daugavpils novada dome un Braslavas centrālā rajona slimnīca realizē projektu  „Apstākļu nodrošināšana pārrobežu primāro medicīnisko pakalpojumu pieejamībai Daugavpils novada un Braslavas rajona teritorijā”. 

Jāatzīmē, ka viens no galvenajiem projekta mērķiem ir medicīnas iestāžu materiālās bāzes uzlabošana, tādēļ ir noteiktas būvfirmas, kuras veiks renovācijas darbus vairākās Daugavpils novada primārās veselības aprūpes iestādēs.

Kā arī tiek plānots iegādāties jaunu biroja tehniku, sakarā ar ko ir izsludināts konkurss, liecina Daugavpils novada pašvaldības mājas lapā pieejamā informācija.

Konkursa nolikumā norādīts, ka pasūtītājs plāno iegādāties 11 sistēmblokus, monitorus, multifunkcionālās iekārtas, nepārtrauktas barošanas iekārtas UPS un vebkameras. Minētā tehnika jāpiegādā Demenes, Medumu, Nīcgales, Salienas, Skrudalienas, Tabores, Vaboles, Vecsalienas, Naujenes un Maļinovas pagastu medicīnas iestādēs.

Paredzamais līguma izpildes laiks - no 2014.gada 20.augusta līdz 2014.gada 30.septembrim.

Jāpiebilst, ka pretendentu piedāvājumi iesniedzami Daugavpils novada domē (Rīgas ielā 2, Daugavpils) līdz 15.jūlija plkst.14:00.


Написать комментарий