Līgo svētku ieskaņas Līvānu slimnīcā

foto: livani.lv
foto: livani.lv

Meitenei ir burkānu krāsas mati, divas cieši sasietas matu biželes, kas slejas uz katru pusi, viņa nēsā stilīgas zeķes un rozā kurpes ar divām lielām pogām, ziņo Līvānu novada portāls.

Viņai ir miljons vasaras raibumu, jauka balss un baigi foršā sirds!

Viņas vārds ir Pepilota Viktorija Rullgardīna Kristamina Eiframa meita Garzeķe jeb vienkārši Pepija Garzeķe. Un tas nekas, ka tā meitene ir izdomāta! Jo katram no mums ir vajadzīgs draugs. Īsts draugs, kādu paši vēlamies. Bet, diemžēl ne visiem tāds ir.

Mēs ticam brīnumiem un īstai draudzībai, mums patīk smieklīgi  piedzīvojumi, tāpēc kopā ar Pepiju Garzeķi un Līvānu slimnīcas Ilgstošās sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas nodaļas klientem, viņu tuviniekiem, draugiem un darbiniekiem nule kā ieskanējām Līgo svētkus.

Pasākuma laikā tika kopīgi dziedātas Līgo dziesmas, minētas mīklas, spēlētas rotaļas, iedegts Jāņu nakts ugunskurs, sveikti Jāņi, tie mūsu nodaļā šogad ir seši klienti. Mūzikas ritmos klausījāmies dziesmas, ko spēlēja mums Pepijas Garzeķes muzikanti.

Liels paldies Pepijai Garzeķei par stāstu, kā viņa, atceļojot no tālās Zviedrijas, izraudzījās apciemot tieši Līvānu slimnīcas Sociālās aprūpes centru, sniedzot pozitīvas emocijas un jautrus brīžus mūsu klientiem.


Написать комментарий