Daugavpilī apcietināts noziedzīgas grupas līderis

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Aizdomās par huligānismu personu grupā un miesas bojājumu nodarīšanu Daugavpilī aizturēts un apcietināts vietējās noziedzīgas grupas līderis, ziņo Valsts policijas preses dienests.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja lietvedībā atrodas kriminālprocess, kas uzsākts pēc Krimināllikuma 231.pnata 2.daļas (par huligānismu personu grupā). Minētais kriminālprocess uzsākts sakarā ar to, ka maija mēneša beigās kādā Daugavpils autoservisā ieradās vairāki nenoskaidroti vīrieši un bez iemesla un motivācijas nodarīja miesas bojājumus servisā esošiem cilvēkiem. Personu huligānisku darbību rezultātā cieta trīs vīrieši, kuriem bija nepieciešama mediķu palīdzība.

Veicot izmeklēšanu šajā lietā, Kriminālpolicijas biroja darbinieki aizdomās par šī nozieguma izdarīšanu aizturēja divas personas – 1966. un 1968.gadā dzimušus vīriešus. Abām personām piemērots aizdomās turēto statuss. Jaunākajam no viņiem, vietējās noziedzīgas grupas līderim, tiesa piemēroja apcietinājumu.

Kriminālprocesa izmeklēšana turpinās. Policija skaidro pārējās noziegumā iesaistītas personas, kā arī notikušā motīvus un iemeslus.


Написать комментарий