Skolēni viesojas Līvānu novada domē

foto: livani.lv
foto: livani.lv

2014.gada 28.maijā Līvānu 1. vidusskolas 6.b klases skolēni kopā ar skolotāju Sandru Kivlenieci viesojās Līvānu novada domē, vēsta Līvānu novada portāls.

Skolēni tikās ar Līvānu novada domes deputātu Juri Kirillovu, kuram šajā trešdienā bija deputāta pieņemšana. Līvānu novada domes Sabiedrisko attiecību un ārējo sakaru daļas vadītāja Ginta Kraukle iepazīstināja skolēnus ar pašvaldības darbību, pastāstīja gan to, kā var kļūt par domes deputātu un kā domes darbs ietekmē cilvēku ikdienas dzīvi, gan to, kādas ir funkcijas jeb uzdevumi, kuri saskaņā ar likumu „Par pašvaldībām” jāveic Līvānu novada domei.

Skolēni devās „virtuālā ekskursijā” par Līvānu pašvaldības mājaslapu, kurā ātri un ērti atrada informāciju par kultūras un sporta pasākumiem, saistošajiem noteikumiem, iepirkumiem, sociālajiem pabalstiem. Ielūkojās video jaunumu sadaļā un fotogalerijā, kā arī Līvānu novada domes sociālo tīklu profilos (Draugiem, Twitter, Facebook), kuriem sekojot, var ērti uzzināt, kas notiek dzimtajā novadā.


Написать комментарий