Ozoliņš: Nevaru taču spēlēt līdz sirmam vecumam!

foto: sports303.com
foto: sports303.com

Lēmumu pamest hokejista karjeru Sandis Ozoliņš nepieņēma pēkšņi, - sportists jau vairāku gadu garumā zināja, ka agri vai vēlu tas notiks, līdz ar to tas lēmums bijis apzināts, intervijā portālam Mixnews.lv atklāja pats Ozoliņš.

"Tas (hokejs) ir bijis ļoti ilgs posms manā dzīvē. Tas ir bijis gan mans darbs, gan hobijs, un es darīju to ar mīlestību un ļoti ilgā laika posmā. Manā dzīvē ir noslēdzies viens posms un tas noteikti ir ļoti emocionāls moments. Es noteikti savādāk attiektos pret šo lēmumu, ja viņš būtu pieņemts pēkšņi, bet es jau nedzīvoju ilūzijā un nedomāju, ka tas turpinātos vienmēr. Jau vairāku gadu garumā es zināju, ka vienā brīdī šis posms manā dzīvē noslēgsies. Es nedomāju, ka es vēl spēlēšu līdz sirmam, sirmam vecumam," smejoties, pastāstīja Ozoliņš.

Runājot par lēmumu iesaistīties politikā un iestāties Repšes partijā, hokejists uzsvēra, ka patlaban iekļūt Saeimā un kļūt par deputātu nav viņa pašmērķis.

Uz jautājumu, vai hokejists sevi redz nākotnē kā politisko līderi, Ozoliņš atturējās atbildēt, vien norādīja, ka viņam galvenais ir strādāt.

"Es noteikti darbošos. Man galvenais ir strādāt, darīt un izmainīt, ietekmēt to procesu uz labāko pusi, uz pārmaiņām. Galvenais - darbs, nevis tukši solījumi, runas un manas personīgās ambīcijas," norādīja hokejists.

Portāls Mixnews.lv jau ziņoja, ka hokejists Sandis Ozoliņš pieņēmis lēmumu noslēgt savu karjeru sportā un iestāties politiķa Einara Repšes dibinātajā biedrībā "Latvijas nākotnes forums".

"Vēlos pateikt paldies saviem vecākiem, ģimenei, treneriem, komandas biedriem un citiem, kas mani atbalstīja hokejista gaitās. Tāpēc ar šo pateicību vēlos paziņot, ka beidzu profesionālās hokejista gaitas. Sportā esmu bijis ilgus gadus un šo darbu esmu veicis ar milzīgu mīlestību un atdevi. Ir pienācis laiks," iepriekš sacīja Ozoliņš.


Написать комментарий