Injekcija pret grumbām ir kļuvusi par 8 insultu iemeslu

foto: ruconnect.co.uk
foto: ruconnect.co.uk

Parasta injekcija pret grumbām gandrīz nosūtīja 37 gadus vecu sievieti uz viņpasauli. Tā kļuva par 8 insultu un viena infarkta iemeslu, kuri brīnumainā veidā nenogalināja pacienti.

Angliete Heili Terela devās uz skaistumkopšanas klīniku, lai veiktu injekciju pret grumbu pierē. Injekcija it kā bija veiksmīga, un Heili ar rezultātu bija apmierināta. Tomēr nākamajā dienā viņa sāka justies ļoti slikti – sievietei parādījās klasiski insulta simptomi.

Slimnīcā ārsti nekonstatēja neko satraucošu un nosūtīja sievieti mājās ar zālēm pret pārtikas alerģiju. Tomēr nākamajā dienā viņa atkal atnāca uz uzņemšanas nodaļu ar sūdzībām par smakšanu un apgrūtinātu elpošanu. Heili hospitalizēja, un īsā laikā nelaimīgā sieviete pārcieta 8 insultus pēc kārtas, kā arī vienu infarktu pirms ārsti nolēma izraisīt mākslīgo komu, – ziņo ruconnect.co.uk.

Izrādījās, ka viņas organisms šādā veidā reaģēja uz vielu, kuru viņai skaistuma klīnikā injicēja dermatologs. Pēc 7 dienām sievieti lēni sāka atmodināt no komas, bet viņai atkal nācās mācīties turēt rokās dakšiņu, staigāt un runāt. Rehabilitācijas process ilga vairākus mēnešus.

„Šodien es mācu cilvēkiem veikt sejas masāžu ar liftinga efektu, – saka Heili, kura strādā par jogas instruktori. – Tā var kļūt par lielisku injekciju alternatīvu, par ko ir viegli pārliecināties. Es gandrīz nenomiru, un tas man daudz ko iemācīja, bet ceru, ka mans stāsts kaut ko iemācīs arī citiem cilvēkiem. Cilvēka skaistums atrodas viņā, un nav vērts to meklēt ārējā izskatā, tāpat kā mēģināt to mākslīgi saglabāt”.  


Написать комментарий