Vēl tikai nedēļas laikā radošie kolektīvi var pieteikties dalībai Pilsētas svētku pasākumos

Ik gadu Daugavpilī norisinās tradicionālie Daugavpils pilsētas svētki „Mana pils Daugavpils”, šogad svētku pasākumi notiks no 2. līdz 8.jūnijam.

Darba nedēļas laikā pilsētnieki un pilsētas viesi varēs apmeklēt dažādus pasākumus mikrorajonos, bet brīvdienās galvenie svētku pasākumi norisināsies Daugavpils centrā. Notiks vairāki radošo kolektīvu koncerti, un uz vairākām skatuvēm skatītāji varēs izbaudīt dažādu žanru izpildītāju uzstāšanos.

Kultūras pārvaldes pasākumu rīkotāja Vita Viļevko paziņoja portālam Gorod.lv, ka vēl tikai līdz 14.aprīlim Daugavpils pilsētas radošie kolektīvi aicināti pieteikties dalībai pilsētas svētkos “Daugavpils – pilsēta ar māju sajūtu”.

Tiek aicināti dažādu žanru radošie kolektīvi (estrādes mūzika, deja, klasiskā mūzika, instrumentālā mūzika, tango ritmi, alternatīvais mūzikas stils, tautas mūzika, ielu kultūra, teātru performances u.c.) pieteikties koncertiem, kas notiks uz koncertskatuvēm 7. un 8.jūnijā. Sestdien, 7.aprīlī, svētku dalībniekiem būs iespēja uzstāties uz skatuvēm Vienības laukumā, Dubrovina parkā, Viestura un Rīgas ielas krustojumā, Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja pagalmā u.c., savukārt svētdien, 8.jūnijā darbosies skatuves Daugavpils cietoksnī.

Pieteikuma anketas jāiesūta līdz 2014. gada 14.aprīlim. Anketa atrodama šeit un tā aizpildītā veidā jāsūta uz e-pastu dlkc@apollo.lv.

Kā zināms, šogad Pilsētas svētku devīze ir papildināta ar vārdiem „Daugavpils – pilsēta ar māju sajūtu”. Apliecinot šo vārdu tiešumu, savā 739.dzimšanas dienā Daugavpils kopā ar tās iedzīvotājiem gaidīs visus daugavpiliešus, kas pašlaik studē, strādā, sporto un dzīvo citās pilsētās, atgriežamies mājās.


Написать комментарий