Radīts dārgākais iPhone, kurš inkrustēts ar 600 briljantiem

foto: ealuxe.com
foto: ealuxe.com

Pēc ekskluzīva Āzijas biznesmeņa pasūtījuma ir radīts pasaulē dārgākais viedtālrunis, kurš ir inkrustēts ar 600 briljantiem un 24 karātu zeltu. Šīs ierīce tiek novērtēta 16,7 milj. dolāru apmērā.

Dārgākā iPhone nosaukums ir Black Diamond. Tā dizains ir izstrādāts pēc ekskluzīva pasūtījuma, bet par pirmā modeļa īpašnieku kļūs Honkongas oligarhs, kura vārds netiek izpausts. Pasūtījums noformēts 2013. gadā. Tāpat tiek domāts, ka dārgā ierīce ar laiku var iegūt sērijas modeļa statusu, – vēsta eurosmi.ru.

Viedtālruņa korpuss ir izgatavots no 24 karāti zelta un inkrustēts ar 600 briljantiem. Apple „ābols” ekskluzīvajā modelī aizstāts ar 53 dārgakmeņiem.

Tāpat tiek atzīmēts, ka viedtālruņa priekšējais panelis ir izpildīts no safīra stikla, bet pogas Home lomu spēlē liels 26 karātu melnais briljants.

Pēc izstrādātāju datiem pārdošanā nonāks lētāks viedtālruņa modelis bez briljantiem un citiem dārgakmeņiem, bet tiks saglabāts augstas raudzes zelta korpuss. Tiek sagaidīts, ka šāda modeļa cena sastādīts vairākus desmitus tūkstošus dolāru.    


Написать комментарий