No 20.februāra smagajam transportam slēgti Līvānu novada pašvaldības ceļi

foto: livani.lv
foto: livani.lv

Izvērtējot laika apstākļus, kas būtiski ietekmē autoceļu stāvokli, sākot ar 20.februāri uz Līvānu novada pašvaldības autoceļiem ir noteikti pagaidu satiksmes ierobežojumi kravas autotransportam, zio Līvānu novada dome.

Tas darīts, lai saglabātu pašvaldības ceļus, kas šķīdoņa un lietus laikā kļūst neizbraucami. Visvairāk ceļu klātni bojā smagā meža tehnika, tāpēc pašvaldība jau savlaicīgi brīdināja autopārvadātājus plānot kravu izvešanu savlaicīgi.

Līvānu novada dome brīdina, ka no 20.februāra noteikto ierobežojumu kontrolēs Valsts policija, kā arī lūdz iedzīvotājus, kuri novērojuši noteikto ierobežojumu pārkāpumus, ziņot par to pašvaldībai vai pagastu pārvaldēm.

Līvānu novada domes būvinženieris un atbildīgais par ceļu tīkla uzturēšanu Ainārs Skromāns atzīmēja, ka, ceļu seguma grunts pamatnei atkūstot un pārmitrinoties, ceļa segas nestspēja būtiski samazinās un ceļi būtībā tiek sagrauti.

Līvānu novada dome lūdz iedzīvotājus, kuri novērojuši noteikto ierobežojumu pārkāpumus (smago autotransportu, kas pārvietojas pa ceļiem, kur tas šajā periodā nav atļauts), ziņot par to pašvaldībai (tālrunis: 65307272, 29359849) vai Līvānu novada pagastu pārvaldēm.


Написать комментарий