Vīrieši bieži pārspīlē saslimšanu nopietnību

foto: telegraf.com.ua
foto: telegraf.com.ua

Puse sieviešu neuztver vīriešu slimības nopietni.

Nesen viena Lielbritānijas farmācijas kompānija veica aptauju, kura atklāja dzimumu attiecības. 53% aptaujāto sieviešu paziņoja, ka viņu vīriešiem ir nosliece pārspīlēt savas saslimšanas, lai pievērstu sev vairāk uzmanības. Bet 80% aptaujāto vīriešu ir pārliecināti par savu otro pusīšu slimību nopietnību.

Tāpat pētījums parādīja, ka vīrieši ir līdzcietīgāki nekā sievietes. 89% vīrieši pauda gatavību kopt savas iemīļotās slimības laikā, bet sieviešu vidū to ir tikai 83%. Pusei Ievas meitu principā nav vajadzīgs nekas, izņemot līdzjūtību un karstu ēdienu, – vēsta telegraf.com.ua.  

Ādama pēcteči (41%) dod priekšroku, lai viņus nodrošinātu ar nepieciešamajām zālēm, 42% nepieciešams maigums, 29% vēlas garantētu ēdināšanu un tikai 29% lūdz atstāt viņus mierā. To pašu vēlas 17% sieviešu, turklāt 67% jaunu sieviešu domā, ka partneris pārspīlē slimību.

Pēc farmācijas kompānijas priekšnieka Džefa Kolinsa domām gan vīriešiem, gan sievietēm labāk būtu koncentrēties uz slimību profilaksi nekā pēc tam sūroties par partnera vienaldzību. Tikai 10% aptaujāto vīriešu un 9% sieviešu regulāri lieto vitamīnus un minerālvielas. 


Написать комментарий