Pēc pieskāriena vērsim–mutantam ar piecām kājām sievietes sāka dzemdēt puikas

foto: dailymail.co.uk
foto: dailymail.co.uk

Dzīvnieka ar retu patoloģiju īpašnieks priecājas par savu vērsi ar piecām kājām, kurš palīdz viņam nopelnīt naudu.

Rindā pie mutanta stājas grūtnieces, kuras ir gatavas maksāt par pieskārienu dzīvnieka papildus nagam.

Indijas pilsētas Raipuras iedzīvotājs Radžs Prataps  ir kļuvis par īstu slavenību, pateicoties savam trīs gadus vecajam vērsim Radžu, kurš piedzima ar piecām kājām.

Pērn pie Pratapa pienāca grūtniece, kura viņam pastāstīja par to, ka viņa jau ir dzemdējusi četras meitas, un palūdza atļauju pieskarties dzīvnieka piektajai kājai, lai beigu beigās dzemdētu dēlu. Radžs viņai atļāva palūgt svētību no Radža, novēlot, lai viņas sapnis piepildītos.

Cik liels bija apkārtējo pārsteigums, kad četru bērnu māte šī gada februārī dzemdēja zēnus–dvīņus. Kolīdz laimīgās mātes kaimiņi uzzināja par viņas metodi, dzīvnieks ar neparasto mutāciju ieguva slavu: par „maģisko nagu” izdzirdēja ne tikai Raipuras, bet arī visas Indijas iedzīvotāji.

Drīzumā pie Radžu sāka ierasties pirmās klientes – grūtnieces, kuras vēlas dzemdēt puikas. Viņas sāka piedāvāt naudu par pieskaršanos papildkājai. Vīrietis saka, ka maksa par pieskārienu ir pavisam neliela: pirmā 30 sieviešu grupa nesa viņam peļņu 500 rūpiju (8 dolāru) apmērā.

Tas var likties neiespējami, bet visas 30 klientes dzemdēja dēlus, kas lika ganam noticēt sava vērša pārdabiskajām spējām. Indietis saka, ka brīnumnags strādā bez kļūmēm, tādēļ viņš piedāvā atgriezt naudu gadījumā, ja piedzims meitene.

Pēc izdevuma Daily Mail ziņām 2013. gada 23. decembrī pilsētnieku gaviles sasniedza maksimumu – sieviete, kura pieskārās dzīvnieka nagam, dzemdēja vīriešu dzimuma trīnīšus.

„Visas grūtnieces, kuras izmantoja Radža palīdzību, dzemdēja dēlus. Arī šonedēļ notika brīnums – piedzima trīnīši. Es zinu, kādēļ tas notiek, jo Radžam piemīt spējas, ar kurām es gribu dalīties ar visu pasauli, – stāsta dzīvnieka īpašnieks par saviem nākotnes plāniem. – Kaut kad mēs ar Radžu atbrauksim uz Eiropu vai Ameriku un padarīsim tur laimīgu katru pāri”.   


Написать комментарий