Citroën Cactus tiek pie «L’Automobile Magazine» dizaina balvas

foto: kasjauns.lv
foto: kasjauns.lv

Kārtējais stāsts kā lieliskas dizaineru idejas pārvēršas ikdienas rutīnā. Nav ne mazāko šaubu, ka no savdabīgā koncepta tiks izveidots gluži parasts ikdienas auto.

Citroën Cactus konceptauto bija viena no zvaigznēm 2013. gada Frankfurtes starptautiskajā autoizstādē, un tā dizains ir izpelnījies arī prestižā franču izdevuma “L’Automobile Magazine” lasītāju un redaktoru atzinību. Iegūtais tituls ir vēl viens zelta pakāpiens ceļā uz Citroën C4 Cactus, kas radīts uz konceptauto bāzes un tiks prezentēts 2014. gada 5. februārī. 

Pasaules pirmizrādi pieredzējis šāgada Frankfurtes starptautiskajā autoizstādē, Citroën Cactus konceptauto uzreiz piesaistīja auditorijas uzmanību. Tā oriģinālo dizainu atzinīgi novērtēja gan izstādes apmeklētāji, gan auto žurnālisti no visas pasaules. Konceptauto tika prezentēts kā Citroën jauno vērtību manifests un ir gaidāmā modeļa priekšvēstnesis.


Decembra vidū izdevuma “L’Automobile Magazine” lasītāji un redakcija izvēlējās Citroën Cactus par dizaina konkursa uzvarētāju un piešķīra tam 2013 Design Award. Ar šo konceptauto Citroën maina savu pieeju no pārpilnības uz komfortu. Iekārojams - lietotājiem draudzīgs! Citroën Cactus iemieso jaunu pieeju. Dizains koncentrēts uz ērtībām, komfortu un viegli izmantojamām tehnoloģijām. 

Jaunais konceptauto Citroën Cactus no 29. janvāra līdz 5. februārim būs apskatāms Prīzē, “Hôtel des Invalides” notiekošajā 29. Starptautiskajā automobiļu festivālā. 


Написать комментарий