Aktieris un bijušais pareizticīgo priesteris Ivans Ohlobistins izteica priekšlikumu dedzināt gejus krāsnīs 1

foto: starhit.ru
foto: starhit.ru

Runas par to, ar kādiem paņēmieniem jāsoda homoseksuāļi, acīmredzot Krievijā nāk modē.

Pēc žurnālista Dmitrija Kiseļova vārdiem, kurš nesen kļuva par informācijas aģentūras „Krievija šodien” ģenerāldirektoru, par netradicionālās seksuālās orientācijas cilvēku iekšējo orgānu utilizāciju televīzijas seriāla „Interni” zvaigzne Ivans Ohlobistins izteica priekšlikumu sadedzināt gejus krāsnīs.

Šo ideju aktieris izteica sava radošā vakara Novosibirskā laikā tieši no skatuves. Zālē atradās aktiera cienītāji, kuri atnāca paklausīties viņa tā saucamās garīgās sarunas. Par summu no 700 līdz 2500 rubļiem Novosibirskas iedzīvotāji varēja redzēt Ohlobistinu baltā kreklā ar lūgšanu krellēm rokās. Šādā izskatā aktieris stāstīja par „pareizticības vērtību nozīmi, turklāt ne vienmēr izmantoja cenzētu leksiku”, – vēsta newsru.com.

11. decembrī „garīgās sarunas” laikā Ohlobistins piedāvāja savu cīņas ar „netradicionālo” seksu paņēmienu. „Es viņus visus dzīvus iegrūstu krāsnī. Tā ir Sodoma un Gomora, es kā ticīgs cilvēks nevaru pret to izturēties vienaldzīgi, tā ir dzīva bīstamība maniem bērniem!”, – paziņoja bijušais priesteris.

Aktieris ar viņam uzticīgajiem skatītājiem dalījās arī ar citām sava pasaules uzskata detaļām. Tā, viņš nosauca Krieviju par glābēju un pastāstīja, ka audzināšanas nolūkos sit bērnus. Turklāt uzstāšanās laikā cilvēki sūtīja viņam zīmītes ar jautājumiem. Ohlobistins solīja paņemt uz mājām tos jautājumus, uz kuriem nepaspēja atbildēt, lai nākotnē uz tiem atbildētu savā grāmatā. Honorāru par to Ohlobistins plāno iztērēt ieroču iegādei Sīrijai.

Atzīmēsim, ka patlaban Ohlobistins atrodas pareizticīgo priestera statusā, kuram uz laiku ir aizliegta kalpošana. Viņa baznīcas darbība tika pārtraukta tādēļ, ka viņš nespēja atteikties no filmēšanās kino un piedalīšanās šovu biznesā. Tā rezultātā 2009. gada rudenī Ohlobistins pats palūdza patriarhu uz laiku atstādināt viņu no kalpošanas. Pēc tam viņš nodarbojās ar politiku un pat mēģināja balotēties uz Krievijas prezidenta posteni.

Atzīmēsim, ka šonedēļ izblamējās vēl viens Krievijas pilsonis, kuram ir tiešs sakars ar baznīcu. Krievijas pareizticīgās baznīcas Tomskas eparhijas misijas nodaļas vadītājs Maksims Stepanenko piedāvāja izmantot sarunvalodā necenzētu vārdu, kurš sākas ar burtu „b” vientuļo māšu apzīmēšanai, kuras ir dzemdējušas bērnus ārpus laulības. Pēc tam eparhija viņu kritizēja un solīja izskatīt jautājumu par atcelšanu no amata.   


Написать комментарий

Katram kaut kas nepatīk, bet gandrīz visi klusē. Tos, kas runā - nosoda. Mums nav jāuztraucās par viena aktiera domām, bet gan par aditoriju (mūsu), kas gaida šādu pravieti.