Daugavpils pilsētas domes vadība un AS «Sadales tīkls» pārstāvji apsprieda sadarbības jautājumus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

28.oktobrī AS „Sadales tīkls” vadība un Daugavpils pilsētas domes vadība apsprieda ar projektiem un komunikācijām, savlaicīgu darbu plānošanu saistītos jautājumus, paziņoja Daugavpils pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis.

Runājot par apspriestajiem jautājumiem, ierosinājumiem un panāktajām vienošanām, izpilddirektors paziņoja, ka pašvaldība veiksmīgi sadarbojas ar AS „Sadales tīkls” reģionālo vadību, savukārt galvaspilsētā esošā vadība bija ieradusies, lai pārliecinātos, ka sadarbība tiešām ir veiksmīga.

Andrejs Kursītis pastāstīja, ka nākamajā plānošanas posmā mūsu pilsētā tiks īstenoti vairāki ceļu un apgaismojuma tīklu rekonstrukcijas projekti. Tādēļ tikšanās laikā tika runāts par savlaicīgu darbu plānošanu, lai, veicot ceļu rekonstrukcijas darbus, tiktu atjaunotas vai pārceltas arī AS „Latvenergo” komunikācijas.

Tika runāts arī par to, ka uzņēmums Daugavpilī plāno veikt līniju pārlikšanu no gaisa uz zemes līnijām. Minētie darbi tiks veikti Forštadtē, Lielajā Poguļankā, Mežciemā. Darbi ir nepieciešami, lai vētru laikā elektroenerģijas padeves līnijas netiktu pārrautas un iedzīvotāji nesaskartos ar elektroenerģijas padeves traucējumiem.

A.Kursītis atzīmēja, ka pašvaldība plāno turpināt veiksmīgi sadarboties ar AS „Sadales tīkls”, tostarp arī projektu jomā.


Написать комментарий