Makolijs Kalkins atžirdzis pēc cīņas ar heroīnu

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Amerikāņu aktieris Makolijs Kalkins, kurš kino mīļu sirdīs vienmēr paliks kā mazais, apburoši drosmīgais puisēns Kevins no filmas "Viens pats mājās", pēdējo gadu laikā pārdzīvojis šausmīgas lietas un gandrīz nomiris, bet jaunākie foto liecina, ka 33 gadus vecā vīrieša dzīve sākusi iet kalnup.

Pēdējo mēnešu laikā par Kalkina gaitām bija maz ziņu - kopš viņš maija sākumā ievācās uz dzīvi pie rokenrola un apreibinošu vielu nogurdinātā britu mūziķa Pītera Dohertija, tabloīdiem jaunas informācijas par Kalkina dzīvi praktiski nebija, bet tagad Makolijs atgriezies "apritē".

Aizvadītajā nedēļas nogalē viņš piedalījies komiksu konvencijas "Comic Con" šovā Ņujorkā, un, kā atzinuši ārvalstu tabloīdi, izskatījies visai labi - ar bārdu noaugušajā vīrietī vairs nevarēja atpazīt izkāmējušo jaunekli, kurš vēl nesen kā rēgs bija manāms manīgu paparaci attēlos.

Par godu savam iznācienam Kalkins ne tikai bija ticis pie krāšņa manikīra, bet arī uzlicis draiskas zaķa austiņas, un sanākušos viņš priecēja ar enerģisku ālēšanos, viešot cerības, ka viņam izdevies uzvarēt smago cīņu ar atkarību no heroīnu, kas vēl nesen radīja pesimistiskas prognozes, ka aktierim ko dzīvot atlicis maksimums tikai pusgadu.


Написать комментарий