Atkal pārtraukts konkurss par Daugavpils novada izglītības iestāžu renovācijas un rekonstrukcijas būvuzraudzību

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka 10.maijā Daugavpils novada dome izsludināja atklātu konkursu „Daugavpils novada pašvaldības izglītības iestāžu renovācijas un rekonstrukcijas būvuzraudzība”.

Tomēr neparedzēto apstākļu dēļ – sakarā ar Biķernieku pamatskolā izcēlušos ugunsgrēku – 2.augustā novada dome paziņoja par jaunu konkursu, kas 24.septembrī atkal tika pārtraukts.

Saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā publicēto paziņojumu par grozījumiem, iepirkuma procedūra vairs neesot nepieciešama, jo pasūtītājs – Daugavpils novada dome – esot atcēlis iepriekšējo lēmumu par pirmā konkursa par būvuzraudzību atzīšanu par spēkā neesošu, tādēļ atkārtoti izvērtē pirmā konkursa ietvaros saņemto pretendentu piedāvājumus.

Atgādināsim, ka konkursa nolikumā norādīts, ka iepirkums tiek veikts aktivitātes „Atbalsts novadu pašvaldību kompleksai attīstībai” ERAF projekta „Daugavpils novada izglītības iestāžu konkurētspējas uzlabošanu un izglītības pakalpojumu pieejamības paaugstināšana” ietvaros. Iepirkuma priekšmets ir Daugavpils novada pašvaldības izglītības iestāžu renovācijas un rekonstrukcijas būvuzraudzības veikšana Špoģu vidusskolā, Lāču pamatskolā (ēkas rekonstrukcija (1.kārta)), Medumu vidusskolā (ēkas vienkāršota renovācija), Salienas vidusskolā un Zemgales vidusskolās (ēkas vienkāršota renovācija), Vaboles un Kalupes vidusskolās (ēkas vienkāršota renovācija).


Написать комментарий