I.Ribakovs: Grūti teikt, kas no Saeimas deputātiem vairāk izdarījis pilsētas labā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar Tirgus un sociālo pētījumu aģentūras „Latvijas Fakti” aptaujas datiem, augustā „Saskaņas centra” (SC) reitings saruka par 2,1%, tādēļ portāls Gorod.lv griezās pie Saeimas deputāta no SC un partijas kuratora Latgalē Ivana Ribakova ar jautājumu, kā viņš novērtē Saeimas deputātu no Latgales darbu.

Ivans Ribakovs atzīmēja, ka viņam neesot tiesību vērtēt kolēģu darbu, jo viņš pats ir tāds pats deputāts, kā viņi. SC reitings joprojām ir augsts, tas liecina, ka deputāti strādā labi, konstatēja politiķis.

„Katrs deputāts darbojas kādā komisijā, frakcijā tiek apspriesti dažādi jautājumi, balsošana. Grūti teikt, kādi deputāti vairāk strādājuši pilsētas labā, jo Seimā tiek pieņemti likumi, kuri attiecas uz visu Latviju. Savukārt, runājot par finansējumu, kas tiek iedalīts pašvaldībām, šajā gadījumā viss ir atkarīgs nevis no Saeimas deputātiem, bet no pilsētas vadības.

Runājot par Rēzekni, jāatzīmē Aleksandrs Bartaševičs, kuram ir liela pieredze darbā ar valsts iestādēm un kurš virza dažādas idejas un projektus. Daugavpilī strādā Dmitrijs Rodionovs, kuram, iespējams, trūkst pieredzes, bet viņš patiesi vēlas palīdzēt savai pilsētai”, paziņoja I.Ribakovs.

Jāatzīmē, ka augustā SC joprojām bija populārākā politiskā partija, kaut arī tas reitings saruka par 2,1%, par ko liecina Tirgus un sociālo pētījumu aģentūras „Latvijas Fakti” aptaujas rezultāti. Ja Saeimas vēlēšanas notiktu rīt, par SC būtu balsojuši 26,1% vēlētāju.


Написать комментарий