Zināmi «Greja piecdesmit nokrāsas» galveno lomu atveidotāji

foto: glavnoe.ua
foto: glavnoe.ua

Erotiskā romāna "Greja piecdesmit nokrāsas" ekranizācijā galvenās lomas tēlos britu aktieris Čārlijs Hannems un amerikāņu aktrise Dakota Džonsone, paziņoja grāmatas autore E.L.Džeimsa.

Hannems uz ekrāniem redzams šās vasaras zinātniskās fantastikas grāvējā "Pacific Rim" (""Pacific Rim": Uzbrukums Zemei"), savukārt amerikāņu aktrise un modele Džonsone ir "Miami Vice" zvaigznes Dona Džonsona un "Oskara" balvai nominētās aktrises Melānijas Grifitas meita.

"Man ir liels prieks paziņot, ka jaukā Dakota Džonsone piekritusi būt mūsu Anastasija "Greja piecdesmit nokrāsas" ekranizācijā," tviterī paziņoja Džeimsa.

Aptuveni stundu vēlāk rakstniece ierakstīja otru paziņojumu, ka "brīnišķīgais un talantīgais Čārlijs Hannems būs Kristians Grejs "Greja piecdesmit nokrāsas" ekranizācijā".

23 gadus vecā Džonsone uz kinoekrāniem debitēja 1999.gadā kopā ar savu mammu filmā "Crazy in Alabama". Pēdējos gados viņa filmējusies Deivida Finčera filmā "The Social Network" ("Sociālais tīkls").

46 gadus vecā Teilore-Džonsone iepriekš pauda sajūsmu par gaidāmo darbu pie pasaules slavu iekarojušās triloģijas pirmās daļas.

"Fanu leģioniem es vēlos teikt, ka es cienīšu Ērikas grāmatas un Kristiana un Anastasijas spēku. Arī mani viņi ir aizrāvuši," sacīja režisore.

Teilores-Džonsones pazīstamākais darbs ir 2009.gada filma "Nowhere Boy" ("Puisis no nekurienes") par Džonu Lenonu, pēc kā uzņemšanas režisore salaulājās ar galvenās lomas atveidotāju Āronu Džonsonu.

Ierakstu studijas "Universal Pictures" un "Focus Features" par pieciem miljoniem dolāru 2012.gadā iegādājās tiesības ekranizēt britu rakstnieces E.L.Džeimsas triloģiju "Greja piecdesmit nokrāsas".


Написать комментарий