D.Rodionovs: Tiek plānots, ka skolu renovācijas darbi tiks pabeigti līdz šī gada beigām

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Gandrīz visi ES projekta ietvaros pilsētas skolās veiktie renovācijas darbi un piegulošo teritoriju labiekārtošanas darbi tika pabeigti pirms jaunā mācību gada sākuma, portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Dmitrijs Rodionovs.

Lai sagatavotu skolas jaunā mācību gada sākumam, celtnieki strādāja arī vakaros un brīvdienās. Saskaņā ar grafiku tika veikti 13., 15.vidusskolas, 11.pamatskolas renovācijas darbi, problēmas ar darbu pabeigšanu termiņā radušās Daugavpils logopēdiskajā internātpamatskolā, pastāstīja Dmitrijs Rodionovs.

Pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks atzīmēja, ka pilsētas vadība bija gatava šai situācijai, jo internātpamatskolā veikto darbu apjoms esot liels un attiecas ne tikai uz skolas ēku, bet arī uz piegulošo teritoriju.

Patlaban ir sastādīts darbu grafiks, un celtnieki turpina aktīvi strādāt. Viņu darbs tiek rūpīgi kontrolēts, jo ir nepieciešams, lai darbu veikšanas ātrums neietekmētu to kvalitāti.

Pēc D.Rodionova vārdiem, skolu renovāciju varēs uzskatīt par pabeigtu, kad atsevišķās skolās tiks pabeigti daži darbi, kurus finansē pašvaldība. Viņš atzīmēja, ka pastāv iespēja, ka skolu renovācijas darbi tiks pabeigti līdz šī gada beigām.


Написать комментарий