Deivids Bekhems Londonā atver restorānu

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Septembra vidū Londonā durvis vērs jauns Gordona Remzija un viņa jaunā partnera – futbolista Deivida Bekhema restorāns.

Restorāna atvēršana jau ir kļuvusi par rudens sezonas "karstāko" jaunumu, jo teju pusstundas laikā pēc interneta vietnes atvēršanas tika veiktas 1200 rezervācijas tuvākajām nedēļām, bet pēc četrām stundām līdz pat novembra beigām bija atlikušas vien dažas brīvas vietas, raksta ārvalstu prese, atsaucoties uz publikāciju avīzē "Daily Mail".

"Londonā mēs tiekam lutināti ar visdažādākajiem restorāniem, tādēļ ir pārsteidzoši vērot ažiotāžu ap galdiņu rezervēšanu," saka pats Gordons Remzijs, piebilstot, ka "ļoti gaida atvēršanu un savus viesus".

Restorāns "Union Street Café" pirmos viesus uzņems jau 16.septembrī, tas atrodas Sautvarkas rajonā, netālu no jaunās "Shard" augstceltnes un Boro tirgus.

Interesi par jauno restorānu palielina arī pazīstamā futbolista Deivida Bekhema piedalīšanās. "Tas ir jauki, ka Deivids vēlējās pievienoties un kļūt par partneri," saka Remzijs.

Fabrikas stila logi, ķieģeļu sienas, neitrālu toņu mēbeles, - restorāna dizainers Rasels Seidžs to aprakstījis kā "pilsētas noliktavu". Restorāns piedāvās Vidusjūras virtuvi, bet svaigi produkti tiks pirkti vietējo Boro tirgū. Turklāt tam ir atklāta virtuve, tādēļ apmeklētāji varēs redzēt visu maltītes pagatavošanas gaitu.


Написать комментарий