Daugavpilī otro reizi norisināsies starptautiskie meistarkursi „Daugavpils Piano 2013”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

No 2013 gada 20. līdz 27.augustam Daugavpils Mūzikas vidusskola rīko starptautiskos meistarkursus „Daugavpils Piano 2013”. 

Nedēļas laikā minētos meistarkursus jauniem pianistiem un klavierspēles pedagogiem vadīs pedagogi no Ķīnas, Francijas un Latvijas. Otrdien, 27.augustā, Latviešu kultūras centrā notiks meistarkursu noslēguma koncerts.

Daugavpils Mūzikas vidusskolas direktora vietniece mācību darbā (5.-9.kl.) Elīna Bambāne paziņoja portālam Gorod.lv, ka šogad dalībai meistarklasēs jau pieteikušies seši jaunieši no Ķīnas, trīs – no Francijas, divi – no Rīgas, astoņi Daugavpils Mūzikas vidusskolas audzēkņi. Meistarklases vadīs pieredzējušie profesionāļi – Antuāns Buvī (Francija), Šu Nings (Ķīna), Juris Žvikovs (Latvija).

Atklātajās meistarklasēs varēs piedalīties gan aktīvi (kontaktstundas), gan pasīvi (kontaktstundu vērošana).

Jāatzīmē, ka starptautisko meistarkursu dalībnieki varēs ne tikai piedalīties kontaktstundās un koncertos, bet arī doties ekskursijā pa mūsu pilsētu, iepazīties ar ārzemju kolēģiem, iepazīt citas kultūras. Visi interesenti tiek aicināti pieteikties dalībai pasākumā, reģistrācijas termiņš ir pagarināts līdz 19.augustam. Sīkāka informācija pieejama pa tālr.26311146 vai rakstot uz e-pastu elina.bambane@dmv.lv.


Написать комментарий