Ir zināmi Naujenes pagasta pārvaldes divu iestāžu remontdarbu izpildes konkursa rezultāti

foto: dakstini.buv.lv
foto: dakstini.buv.lv

Kā portāls Gorod.lv ir ziņojis iepriekš, 28. maijā Naujenes pagasta pārvalde bija izsludinājusi atklātu konkursu uz Naujenes mūzikas un mākslas skolas un Naujenes Kultūras centra jumta remontu.

Savukārt, 31. jūlijā iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā parādījās informācija par konkursa uzvarētājiem, viens no tiem bija SIA „Viors”, bet otrais – SIA „Būvjumts”. Remontdarbi Naujenes pagasta pārvaldei izmaksās 11 331,82 latu (bez PVN).

Saskaņā ar informatīvo ziņojumu par vienošanos, uz remontdarbu izpildi pirmajā konkursa daļā pretendēja tikai viena firma, kura piedāvāja savus pakalpojumus par 8743.61 latiem (bez PVN).

Uz otro konkursa daļu pretendēja jau trīs izpildītāji, protams, kā jau tas parasti notiek, uzvarēja tas, kura piedāvājums izrādījās finansiāli izdevīgāks — 2588,21 lati (bez PVN).

Arī atgādināsim, ka tehniskā dokumentācija, kas skāra remontdarbus Naujenes mūzikas un mākslas skolā, bija sastādīta neprecīzi, tāpēc Daugavpils novada domei nācās iedalīt papildus līdzekļus skolas remontam, kas sastādīja trīs tūkstošus latu.


Написать комментарий