Odesas Bārbija savās mājās audzē tarakānus

foto: Privātais arhīvs
foto: Privātais arhīvs

Skaistā Valērija Lukjanova, kura plašāk pazīstama kā "Odesas Bārbija", daudzus savus fanus pārsteigusi ar ziņu, ka mājās audzē Madagaskaras tarakānus, turklāt meitene tos ir gatava arī izdalīt cilvēkiem.

Tāpat viņa savos sociālajos tīklos izplatījusi fotogrāfijas, kurās redzama skūpstām tarakānus, kas pagalam samulsinājis viņas sekotājus.

"Bārbijas" popularizētie tarakāni ir tropu iemītnieki, lielākoties pazīstami kā Madagaskaras šņācošie tarakāni (Gromphadorhina portentosa), jo satraukuma un pārošanās laikā izdveš skaņas, kas līdzinās čūskas šņākšanai.

Pieaugušu sugas pārstāvju ķermeņa garums sasniedz piecus līdz septiņus centimetrus, bet pārtiek viņi no pūstošiem augļiem, citiem bojātiem pārtikas produktiem un sēnēm.

Taču tas "Bārbiju" nemulsina, un viņa ar sajūsmu reklamē savus mazos draudziņus. "Mani tarakāniņi izauguši jau pavisam lieli! Protams, es varu viņus atstāt pie sevis un nopirkt lielāku terāriju. Tikai problēma tāda, ka viena mātīte ir stāvoklī.

Tā kā nāksies viņus izdalīt. Kāds vēlas pāris Madagaskaras tarakānus no Odesas? Viņi ir ļoti mīļi, dzīvo skaidās un celmos. Ēd augļus un dārzeņus, ir ļoti tīrīgi, nesmird un neko neizdala. Kad viņi baidās, tad ļoti stilīgi šņāc. Vispār ļoti jauki mājdzīvnieki," radības reklamē Valērija.


Написать комментарий