Daugavpilietis Dmitrijs Romanovs kļuva par turnīra „Misters Visums” čempionu klasiskajā kultūrismā

foto: fitnes.lv
foto: fitnes.lv

Grieķijā nesen notikušajā turnīrā „Universe-2013” („Misters Visums”), kuru rīko Pasaules Fitnesa Federācija (WFF) un Latvijas Nacionālās Amatieru Bodībildinga Asociācija (NABBA), jaunais kultūrists no Latvijas Dmitrijs Romanovs kļuva par čempionu klasiskajā kultūrismā.

Dmitrijam Romanovam ir 24 gadi, viņš apmeklē Daugavpils „Fitness-centru”, ir vairāku balvu un kausu ieguvējs. Apsveicam jaunu un talantīgu sportistu un novēlam panākumus un uzvaras!

Turnīra „Misters Visums” pirmās sacensības notika 1948.gadā, kad par to uzvarētāju kļuva Džons Grimeks (John Grimek), kurš vēlāk vairākkārt ieguva šo godpilno titulu. Kā zināms, viens no turnīra „Misters Visums” uzvarētājiem savas karjeras sākumā bija slavenais sportists, aktieris un ASV Kalifornijas štata bijušais gubernators Arnolds Švarcenegers (Arnold Schwarzenegger).

Latvijas vārds šajā turnīrā izskanēja 1998.gadā, kad par Eiropas čempioni sievietēm kļuva daugavpiliete Marina Burinska, bet veterānu vidū – Aivars Visockis.

Patlaban NABBA ģenerālsekretārs un WFF/NABBA Universe ilggadējs rīkotājs ir Austrijas padotais Markuss Šlagers (Marcus Schlager).
Turnīra „Universe-2013” fotogrāfijas pieejamas šeit .


Написать комментарий