Daugavpils novada labākos skolēnus un pedagogus mācību gada beigās gaidīja patīkams pārsteigums

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vakar, 29.maijā, Daugavpils novada Kultūras centrā tika apbalvoti 52 labākie skolēni – republikas un novada olimpiāžu uzvarētāji – un 41 pedagogs, kurš palīdzēja skolēniem gatavoties nozīmīgām olimpiādēm.

Pēc Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes vadītājas Irēnas Bulašas vārdiem, novada labākie skolēni un pedagogi tiek apbalvoti katru gadu, tādēļ šīs pasākums mācību gada beigās vienmēr ir patīkams notikums.

Jāatzīmē, ka novadu olimpiāžu 52 dalībnieku vidū 12 skolēni piedalījās republikas olimpiādēs – 4 Sventes vidusskolas, 3 Zemgales vidusskolas, 2 Vaboles vidusskolas skolēni, viena Naujenes pamatskolas, 1 Medumu vidusskolas un 1 Tabores pamatskolas skolniece.

Pasākuma gaitā īpaši bija atzīmētas trīs skolnieces, kuras kļuva par republikas olimpiāžu laureātēm – Elīna Baranovska, kura izstrādāja izcilu zinātniski pētniecisko darbu par Zemgales vidusskolas apkārtējo vidi, Diāna Šinkarenko no Sventes vidusskolas, kura uzrakstīja lielisku zinātniski pētniecisko darbu matemātikā, un Angelīna Švābe no Tabores vidusskolas, kura arī kļuva par olimpiādes laureāti.

Vakar tika apbalvotas arī gada labākās skolas – Sventes, Zemgales un Vaboles vidusskola, kā arī Tabores, Lāču un Naujenes pamatskola. Savukārt par interešu izglītības jomā aktīvāko skolu tika atzīta Kalupes pamatskola un Medumu vidusskola, kurām pasniedza pateicības rakstus.

Pēc apbalvošanas ceremonijas beigām klātesošo priekšā uzstājās deju kolektīvi un kori, dzejoļu lasīšanas konkursu uzvarētāji, kā arī visus gaidīja patīkams un vasarīgs pārsteigums – saldējums, kas padarīja pasākuma noskaņu vēl priecīgāku.



Написать комментарий