Teātra diena Daugavpilī: Balvas draugiem, pateicība presei, dāvanas un dejas no Labvēļu padomes 2

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Trešdien, 27.martā, Daugavpils teātrī ļoti neparasti, jautri un ar vērienu savus profesionālos svētkus nosvinēja visi teātra darbinieki – sākot ar divu trupu aktieriem un beidzot ar kontrolieriem un tehniskajiem darbiniekiem.

Svinīgajā pasākumā, kas notika pilsētas teātrī, bija aicināti visi tie, kuri pēdējā laikā aktīvi atbalsta un veicina teātra attīstību – sponsori, žurnālisti un vienkārši teātra mākslas cienītāji.

Vakara vadītāji bija Daugavpils teātra valdes locekļi Rita Strode un Oļegs Šapošņikovs, kuri ne tikai uzjautrināja skatītājus ar asprātīgiem komentāriem, kas tika veltīti viens otram, bet arī pasniedza balvas teātra draugiem. Pateicības vārdi tika veltīti arī portālam Gorod.lv un citiem vietējiem plašsaziņas līdzekļiem.

Pēc teātra mākslinieciskā vadītāja Oļega Šapošņikova vārdiem, pagājušā sezona bijusi veiksmīga. Skatītājiem bija iespēja apmeklēt spilgtus interesantus iestudējumus, viņus pārsteidza ar neparastu radošo pieeju, teātra trupas piedalījās dažādos festivālos, ieguva balvas un braukāja ar viesizrādēm.

Vietējie uzņēmēji ne tikai pasniedza dāsnu dāvanu – lielu televizoru, bet arī paziņoja par teātra Labvēļu padomes izveidi, kura visādi atbalstīs teātri un veicinās tā attīstību. Turklāt tas tiks darīts brīvprātīgi un bez atlīdzības.

Pasākuma oficiālo daļu noslēdza Daugavpils kamerorķestris Aivara Broka vadībā, kas izpildīja skaņdarbus no slavenajām kinofilmām.

Savukārt neoficiālā daļa bija ļoti jautra, oriģināla un pārsteigumu pilna. Klātesošo priekšā uzstājās „ārzemju” delegācija – Labvēļu padomes pārstāvji, kuri ne tikai novēlēja teātrim visu to labāko, bet arī uzdāvināja ceptu cūku un lielu svētku torti.

Kā arī gandrīz visi teātra darbinieki tika apbalvoti dažādās nominācijās. Pasākuma turpinājumā uzstājās ansamblis „Instrumenti” un notika dejas līdz vēlai naktij. 



Написать комментарий

Lai daudz jaunu radošu darbu! Sveicu svētkos!

Lai daudz jaunu radošu darbu! Sveicu svētkos!

Написать комментарий