Putni apmetās uz ziemu ASV pilsētā

foto: ru.wikipedia.org
foto: ru.wikipedia.org

Vienā no ASV pilsētām iedzīvotājiem jāpārdzīvo trillera „Putni” sižetu. Pēkšņi pilsētā parādījās liels daudzums putnu.

Putnu bars uz cilvēkiem pagaidām neuzbrūk, bet pilsētas iedzīvotāji ļoti uztraucas. Pilsētas ielas ir piemēslotas ar izkārnījumiem, liels putnu daudzums apdraud cilvēku veselību, jo no tā var rasties dažādas slimības, ziņo portāls novostiua.net.

Pēc vietējo iedzīvotāju stāstiem, kad putni ceļas gaisā pilsētā iestājas tumsa. Pēc Deivida Čailza viedokļa putni nolēma uz ziemu apmesties pilsētā klimata maiņas dēļ. Pašā pilsētā gaisa temperatūra nebija zemāka par 0 grādiem pēc Celsija skalas.

Hopkinsville pilsētā 35 tūkstoši pilsētas iedzīvotāju vērsās pēc palīdzības, lai pilsētās ielās būtu veikta dezinfekcija. Pilsētas valdība centās dzīt prom putnus, rīkoja salūtus, šāva gaisā no lodēm, taču kaitējums bija nodarīts tikai vietējiem iedzīvotājiem. Dzīvnieki no trokšņiem nobijās, bet putni pārlidoja no vietas uz vietu.

Veterinārs apgalvo, ka putni, kuri apmetās pilsētā ir histoplazmozes izplatītāji. Cilvēkiem, kuriem ir problēmas ar elpceļiem var inficēties ar šo slimību. Ciest var arī suņi no infekcijas ko satur putnu izkārnījumi.


Написать комментарий