Jēkabpilī notiks Nakts turnīrs strītbolā

foto: cit.ua
foto: cit.ua

Piektdien, 25.janvārī, Jēkabpilī norisināsies kas ļoti inovatīvs un vēl nebijis – Nakts turnīrs strītbolā, ziņo Jēkabpils jauniešu portāls.
Pēc Jēkabpils Jauniešu domes pārstāves Ievas Lapiņas vārdiem, pasākuma ideja radās „Jauniešu diena 2012” ietvaros, ņemot vērā lielo jauniešu atsaucību un vēlmi piedalīties tieši strītbolā.

Pasākuma mērķis ir popularizēt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu un sekmēt sporta attīstību pilsētā.

Pasākuma atklāšana paredzēta plkst.22:00, bet dalībnieki zālē tiek gaidīti jau no plkst.20:30, kad sāksies reģistrācija, savukārt dalībnieku brīvie treniņi paredzēti no 21:30 – 22:00. Turnīra ilgums paredzēts no 22:00 – 2:00, kad tiks izspēlētas fināla spēles, apbalvošana paredzēta plkst.3:00. Sacensību norises laiki var tikt mainīti atkarībā no izmaiņā pasākuma kopējā programmā un dalībnieku skaita. Par iespējamajām programmas izmaiņām dalībnieki tiks informēti pasākuma laikā.

„Nakts turnīrs strītbolā” programmā paredzētas ne tikai strītbola sacensības, bet arī daudzas aktivitātes tieši pasākuma vērotājiem – BK „Jēkabpils” karsējmeiteņu dejas, filmu projekcijas uz Sporta nama sienām, aktivitātes kopā ar BK „Jēkabpils” spēlētājiem, dāvanas no mūsu sadarbības partneriem „Ghetto games”, iespēja fotogrāfēties kopā ar lūsi Lusillo un BK „Jēkabpils” sportistiem, kā arī citi pārsteigumi, kas tiks atklāti nakts gaitā. Aktīvākajiem skatītājiem būs lieliska iespēja parādīt savus basketbola talatus piedaloties trīspuktu metienu konkursā, kā arī veiklības stafetēs.

Pasākumu vadīs jauniešiem pazīstamais Fantiq, par pasākuma muzikālo fonu atbildēs DJ Rimmer (Raivis Rimicāns).
Sacensībās  aicināti piedalīties gan jaunieši, gan pieaugušie, piedalīties var visi, kas sasnieguši 16 gadu vecumu. Pasākumā var piedalīties gan vīriešu, gan sieviešu, gan jauktajās komandas, sieviešu un vīriešu grupas netiks atsevišķi dalītas.

Pieteikums dalībai nakts strītbola sacensībām jānosūta organizatoriem līdz plkst.24:00 iepriekšējā dienā. Reģistrācijas veidlapa, nolikums un papildus informācija atrodama šeit.


Написать комментарий