Anglijas kausa ceturtdaļfinālu sensacionāli nepārvar 'Arsenal'

foto thetelegraphandargus.co.uk
foto thetelegraphandargus.co.uk

Sensacionālu zaudējumu Anglijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā otrdien piedzīvoja "Arsenal" futbolisti, kas pēcspēles sitienu sērijā piekāpās pēc spēka trešās līgas klubam "Bradford City".

Lai gan "Arsenal" spēlēja gandrīz savā šobrīd labākajā sastāvā, mača lielāko daļu Londonas klubs bija iedzinējos. Izlīdzinājumu 1:1 "Arsenal" panāca tikai divas minūtes pirms pamatlaika beigām, bet pēcspēles sitienos "Bradford City" bija pārāki ar 3:2.

Tādējādi "Bradford City" uzvarējusi jau devītajā mačā pēc kārtas, kurā jāizpilda pēcspēles sitieni. Bredfordas komanda ir pirmā zemākās līgas komanda, kura pēdējo sešu gadu laikā spējusi iekļūt Anglijas līgas pusfinālā.

"Arsenal" un "Bradford City" pēdējo reizi savā starpā tikās 2001.gada janvārī, kad "Bradford City" vēl spēlēja premjerlīgā. Kopš tā laikā Bredfordas komanda kļuvusi krietni vājāka, un pirms otrdienas mača Anglijas līgu piramīdā komandas šķīra 65 vietas. Kā norāda britu masu mediji, "Bradford City" spēlētāju transfēru summa šobrīd ir aptuveni 7500 sterliņu mārciņas – tik maz nemaksā neviens no "Arsenal" tālākajiem rezervistiem.


Написать комментарий