Bērnu bibliotēka „Zīlīte” un bērnu patversme „Priedīte” saņēma dāvanu no „TELE2”

foto gorod.lv
foto gorod.lv

11. decembrī „TELE2” Daugavpilī rīkoja prezentācijas pasākumu, kura laikā tika sniegta informācija par uzņēmuma modernizācijas projektu. Klātesošos uzrunāja Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova. Viņa izteica pateicību TELE2” par ieguldījumu Latgales reģiona attīstībā, vēsta Daugavpils pašvaldība.

Kulakovas kundze uzsvēra, ka internets šodien nav tikai ikdiena bet liela nepieciešamība, tāpēc pozitīvi vērtē TELE2 centies modernizēt tiklus.

“Tele2” paziņo, ka, investējot pusmilonu latu, uzņēmums ir veiksmīgi pabeidzis sakaru tīkla modernizāciju Latgalē. Tās rezultātā “Tele2” ātrgaitas mobilais internets ir pieejams jau 82% Latgales iedzīvotāju, t.i., gan pilsētās, gan mazāk apdzīvotos pagastos un ciemos. Tīkla pārmaiņas Latgalē tika veiktas “Tele2” daudzmiljonu projekta ietvaros, kura laikā uzņēmums modernizē sakaru tīklu visā valsts teritorijā.

Bet uzņēmuma tradīcija ir ne tikai pelnīt, bet arī sarūpēt dāvanas. Šoreiz divas iestādes Daugavpilī: bērnu bibliotēka „Zīlīte” un bērnu patversme „Priedīte” saņēma modernus planšetdatorus.

Žanna Kulakova: „Liels paldies Tele2 par šo dāvinājumu, ko saņems mūsu mazie daugavpilieši. Jaunā paaudze ir mūsu visu cerība, ieguldot bērnos un jauniešos mēs ieguldām savā nākotnē. Es ļoti ceru, ka šī nākotne būs progresīva, zinātkāra un patriotiska.  Es ticu, ka tikai kopā mēs varam sasniegt savus mērķus un panākumu atslēga ir sadarbībā, jaunās idejās un patiesā ieinteresētībā attīstīties.”

Daugavpils Domes vārdā Žanna Kulakova pateicās TELE2 par dāvanām un pasniedza arī Daugavpils suvenīrus ar vēlējumu, lai tas siltums, ko uzņēmums dāvā bērniem atgriežas dubultā un ir stimuls jaunām idejām.


Написать комментарий