Daugavpils deju studija „Jūras Pērles” kļuva par Bērnu festivāla uzvarētāju Lietuvā

foto no Jūras Pērles arhīva
foto no Jūras Pērles arhīva

Daugavpilī jau divus gadus darbojas bērnu deju studija „Jūras Pērles”, kurā dejo meitenes vecumā no 4 līdz 11 gadiem. Neskatoties uz to, ka daļa dejotāju ir pavisam jaunas, kolektīva dalībnieces uzstājas dažādos pasākumos un piedalās sacensībās.

Studijas vadītāja Arina Popova portālam Gorod.lv pastāstīja, ka mazie dejotāji nolēma izmēģināt savus spēkus, piedaloties Bērnu un jauniešu deju un dziesmu festivālā RUDENS TALENTŲ VAIVORYKŠTĖ 2012 (Rudens talantu varavīksne), kas nesen norisinājās Lietuvā Šauļos.

Meitenes ļoti intensīvi gatavojās dalībai šajā starptautiskajā konkursā, kā arī ilgam braucienam. Rezultātā kolektīvs ieguva festivāla vairākas balvas – Grand Prix, Uzvarētāju kausu un 1.vietu savā vecuma grupā.

Jāatzīmē, ka Daugavpils deju studija „Jūras Pērles” darbojas ļoti kvalitatīvi un sekmīgi. Nav noslēpums, ka apmācīt tik mazus dejotājus nav vienkārši – viņi ir jāieinteresē, jānotur viņu uzmanībua atkārtojot vienu un to pašu pa, taču pasniedzēji ar šiem uzdevumiem labi tiek galā. Katrā mazajā „jūras pērlītē” viņi cenšas attīstīt ne tikai mīlestību pret deju un prasmi kustēties, bet arī pašpārliecinātību un artistiskumu. Repertuārs tiek izvēlēts, ņemot vērā jauno dejotāju iespējas, bet ar laiku tas pakāpeniski kļūst sarežģītāks.

Pat ja nākotnē meitenes nekļūs par slavenajām dejotājām, viņas iemācīsies plastiskas kustības, attīstīs ritma sajūtu, pratīs kontrolēt savu ķermeni, kā arī nebaidīsies uzstāties publikas priekšā.

Ja jūsu bērnam patīk dejot, nāciet un kļūstiet par vienu no „jūras pērlītēm”. Sīkāka informācija pa tālr. 29568113.


Написать комментарий