Gorod.lv lasītāju vairākums atbalsta pašvaldības pieeju ceļu remontam

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Portāla Gorod.lv lasītāju vairākums uzskata, ka pilsētas ielu remontdarbi jāveic pēc iespējas ātrāk, tas ir, jāremontē ielas paralēli. Šādu pieeju atbalsta 55% respondentu.

29% mūsu lasītāju uzskata, ka ielu remontdarbi jāveic pakāpeniski, dažu gadu garumā. 14% respondentus neuztrauc pilsētas ceļu remontdarbu problēma: 6% atzīmēja, ka viņiem ir vienalga, kādā veidā tiek veikti remontdarbi, 8% par to vispār nav domājuši.

Jāatzīmē, ka pēdējā laikā Daugavpilī tiek aktīvi apspriesta ceļu remonta un rekonstrukcijas tēma. Sakarā ar to, ka ES finansējuma plānošanas posms tuvojas noslēgumam, pašvaldība cenšas apgūt maksimālu naudas daudzumu un veikt maksimālu darbu apjomu, tāpēc dažreiz saskaras ar pilsētnieku neapmierinātību.

Tomēr, neskatoties uz neērtībām, kas rodas remontdarbu veikšanas dēļ, daudzi saprot, ka apgrūtināta pārvietošanās pa pilsētu ir pārejoša un projektu realizācija pilsētai ir izdevīga. Gorod.lv veiktā aptauja liecina, ka lielākā daļa lasītāju piekrīt vairāku ielu paralēlai rekonstrukcijai, jo tas veicina mūsu pilsētas attīstību.


Написать комментарий