Bērzpils vidusskola zem jauna jumta

foto balvi.lv
foto balvi.lv

Sākoties jaunajai darba nedēļai, 24.septembrī, Bērzpils vidusskolā svinīgi tika atklāts skolas jaunais jumts, informē Balvu novada pašvaldība.

Lielajam notikumam par godu skolā bija ieradies pats Karlsons un viņa draugs Brālītis. Šie pasaku tēli sagaidīja Balvu novada Domes priekšsēdētāju Andri Kazinovski un pašvaldības izpilddirektori Intu Kaļvu, kā arī Bērzpils pagasta pārvaldes vadītāju Ādolfu Sergeviču, PA „San-Tex” vadītāju Uldi Sprudzānu un būvdarbu veicēju SIA „Vidzemes būvnieks” pārstāvi Aigaru Cīruli, lai kopīgi novērtētu veiktos remontdarbus. Paveikts ir liels darbs – skolai uzlikts jauns jumts, izremontētas bēniņu telpas, vienā no tām iekārtots mājīgs kabinets, viss nosiltināts.

Atklāšanas pasākumā gan viesus, gan pašus skolēnus priecēja mazie skolas dejotāji, māsas Poševas un zēnu ansamblis, kuri izpildīja skanīgas dziesmas. Soli pa solim, Karlsona un Brālīša pavadībā visi nonāca līdz skolas pēdējam stāvam, kur Balvu novada Domes priekšsēdētājs kopā ar SIA „Vidzemes būvnieks” pārstāvi pārgrieza atklāšanas lentu. Skolas direktore Ilona Stepāne izteica pateicību pašvaldībai par piešķirtajiem līdzekļiem, būvdarbu veicējiem par kvalitatīvo darbu un citiem klātesošajiem par atbalstu un aicināja visus cienāties ar svētku torti, kuru rotāja uzraksts 100, kas simbolizē gadu skaitu, cik ilgi kalpos jaunais skolas jumts.

Jāpiebilst, ka Bērzpils vidusskola būvēta 1938.gadā, un daudzo gadu garumā skolā nav veikti ievērojami remontdarbi, pirms trim gadiem izremontēta zāle, pirms tam skolai nomainīti arī logi. Nākotnes plānos paredzēts veikt remontdarbus skolas klašu telpās.


Написать комментарий