Pārdod mēslos redzamu Maikla Džeksona seju

foto personīgais arhīvs
foto personīgais arhīvs

Kāds autovadītājs cer pārliecināt leģendārā mūziķa Maikla Džeksona fanus iegādāties savas automašīnas priekšējo stiklu, uz kuras putna mēslos esot redzama popmūzikas karaļa seja (attēlā).

Divdesmit deviņus gadus vecais Ilinoisas štata iedzīvotājs Brendons Tjudors par šo "mākslas darbu" cer saņemt vismaz 500 ASV dolārus - tāda ir viņa prasītā izsoles sākumcena.

Tjudora auto stikls tik zīmīgo ķēpājumu ieguva uz 30. šosejas - tikai 70 jūdzes no Džeksona dzimtās pilsētas Gērijā, Indiānas štatā.

Vīrietis apgalvo, ka uzreiz pamanījis putna mēslu līdzību ar popmūzikas ikonu - jo īpaši pēc tam, kad tie bija sacietējuši: "Visiem patīk šis atveids. Ikviens, kas to redzējis, piekrīt, ka tas izskatās līdzīgs Maiklam Džeksonam".

Tjūdors cer, ka 2009. gadā mirušā dziedātāja fani sarīkos vairāksolīšanu, lai iegūtu savā īpašumā putna noķēpāto auto stiklu, jo uz tā esot unikāla viņu elka attēla interpretācija. "Vai nu es saņemšu par to astronomisku summu, vai arī nesaņemšu neko," savas izredzes vērtē savdabīgā mākslas objekta pārdevējs.

Līdz izsoles beigām viņš arī nolēmis nebraukt ar savu 1996. gada izlaiduma Cadillac Seville un ir ieslēdzis to garāžā, lai putna mēslus nejauši nenoskalotu lietus.

Šī nav pirmā reize, kad cilvēki saredz Džeksona atveidus. Neilgi pēc viņa nāves fani pulcējās Stoktonā, Kalifornijā, kur viņa seja parādījujsies uz kāda celma. Džeksona seja tāpat saskatīta mākoņos, auto pārsegā un pat zemē izraktā bedrē.


Написать комментарий