Akceptēja jaunas projektu idejas

foto rezekne24.lv
foto rezekne24.lv

Ceturtdien, 9. augustā Koordinācijas padomes sēdē tika akceptētas Rēzeknes pilsētas domes jaunās projektu idejas 2012.-2013. gadam, informē Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Rēzeknes pilsētas domes Attīstības pārvaldes vadītājs Aleksejs Stecs informē, ka Koordinācijas padomes sēdes laikā tika prezentētas trīs projektu idejas, proti, „Atbrīvošanas alejas posma no Maskavas ielas līdz pilsētas robežai rekonstrukcija, Rēzeknē”, „Atbrīvošanas alejas posma no Kosmonautu ielas līdz Maskavas ielai rekonstrukcija, Rēzeknē”, „Gājēju ielas un Austrumlatvijas reģionālā daudzfunkcionālā centra izbūve Rēzeknes mazattīstītajās teritorijās”. Atbrīvošanas alejas rekonstrukcijas projekti ir nepieciešami, lai nodrošinātu kvalitatīvu, drošu un pieejamu pilsētvidi uzņēmējdarbības attīstībai un iedzīvotāju labklājībai, lai nodrošinātu satiksmes intensitātei un sastāvam atbilstošu ielas seguma nestspēju un satiksmes drošības līmeni, autobraucēju un kājāmgājēju komfortu, kā arī uzlabotu novadi. Savukārt projekta „Gājēju ielas un Austrumlatvijas reģionālā daudzfunkcionālā centra izbūve Rēzeknes mazattīstītajās teritorijās” mērķis ir paaugstināt Rēzeknes konkurētspēju, izveidojot civilstāvokļa aktu reģistrācijas nodaļu un publisko zonu (foajē jeb vestibilu) reģionālā centra ēkā un uzlabot infrastruktūru, savienojot izglītības un kultūras objektu teritorijas.

„Mūsu projektu idejas tika principāli akceptētas. Tas nozīmē, ka gadījumā, ja darbības programmai „Infrastruktūra un pakalpojumi” būs piešķirti papildus līdzekļi, mēs saņemsim nepieciešamo finansējumu projektu realizēšanai. Šobrīd projektos tiek ievestas dažas korekcijas atbilstoši ministriju pārstāvju izteiktajiem ieteikumiem,” stāsta A. Stecs.


Написать комментарий