Ar Saimnieka maizi aicina atbalstīt Likteņdārzu

foto prcentrs.lv
foto prcentrs.lv

SIA „Fazer Latvija” sāk sociālu projektu, kura laikā 1 santīms no katra nopirktā Druva Saimnieka maizes kukulīša tiks ziedots Likteņdārza Skatu terases pamatu būvniecībai. Akcija notiks līdz septembra beigām tirdzniecības vietās visā Latvijā, informē Krāslavas novada pašvaldība.

„Druva ir viens no senākajiem maizes zīmoliem Latvijā. Arī jaunā Saimnieka maizei ir tapusi, balstoties uz paaudzēs iecienītām, tradicionālām rudzu un saldskābmaizes receptēm. Saimnieks ir noteicējs savā zemē un ar gaišu domu piemin savas tautas pagātni, bet tajā pašā laikā visi saimnieka centieni ir vērsti nākotnē. Atbalstot Likteņdārzu, „Fazer Latvija” kā Latvijas uzņēmums vēlas dot savu ieguldījumu tradicionālo vērtību saglabāšanai nākamajām paaudzēm,” stāsta „Fazer Latvija” rīkotājdirektors Varis Peisenieks.

„SIA „Fazer Latvija” ir pirmais uzņēmums, kurš Likteņdārza projektu atbalsta šādā veidā. Fonds pateicas par šo iniciatīvu un no sirds cer, ka tai būs sekotāji. Skatu terases būvniecība uzsākta augusta sākumā un ir šī gada galvenais darbs Likteņdārzā. Skatu terases projekta autori ir Laura Laudere un Didzis Jaunzems sadarbībā ar SIA „Arhitektu birojs Jaunromāns un Ābele”. Būvniecību veic SIA ”Dreamway” Andra Ozoliņa vadībā. Skatu terases būvniecības atbalstam tiks veltīta arī ceturtā Latvijas Televīzijas ziedojumu akcija „Top Latvijas Likteņdārzs!”, kas paredzēta 24. augustā pulksten 21.15 tiešraidē no Likteņdārza,” stāsta „Kokneses fonda” valdes priekšsēdētāja Valda Auziņa.

Pēc nedaudz vairāk nekā sešiem gadiem Latvija svinēs 100 gadu jubileju. Likteņdārzs top kā visas tautas dāvana Latvijai. Ikviens ir aicināts piedalīties un dot savu ieguldījumu tās īstenošanā – tagad arī, iegādājoties Saimnieka maizi Latvijas veikalos.


Написать комментарий