Peldvietas labiekārtošana Ilzes ezera krastā

foto kraslava.lv
foto kraslava.lv

2012. gada pavasarī jauniešu grupa “ Viss mūsu rokās ” no Kombuļu pagasta pieteicās Krāslavas novada pašvaldības projektu konkursā “Jauniešu iniciatīvas Krāslavas novadā” ar projektu “Peldvietas labiekārtošana Ilzes ezera krastā”, informē Krāslavas novada pašvaldība.

Projektu vērtēšanas komisija nolēma projektu atbalstīt un piešķirt nepieciešamo finansējumu. Projekta ietvaros plānojām izgatavot un uzstādīt laipiņu un soliņu Ilzes ezera peldvietā, kuru ir iecienījuši ne tikai vietējie iedzīvotāji, bet arī citi cilvēki, kuri labprāt brīvo laiku pavada pie ūdens. Pateicoties Krāslavas novada domes piešķirtajam finansējumam – 200 Ls, projektā paredzētais ir realizēts.

Par jaunizveidoto laipu priecājas ne tikai jaunieši un bērni, bet to iecienījuši ir arī makšķernieki. Darbs pie projekta realizēšanas bija aizraujošs , interesants un atbildīgs, jo visu paveicām pašu rokām. Pie laipiņas izgatavošanas (metināšanas, urbšanas un citiem darbiem) lielāko prasmi izrādīja Mārtiņš Vorslavs. Protams neiztikām arī bez vecāku atbalsta un padoma.

Ļoti ceram, ka mūsu grupas nelielais veikums, veicinās jauniešos atbildību par paveiktā lietderīgu izmantošanu, nevis demolēšanu.

Pateicamies Krāslavas novada domei par piešķirto finansējumu. Arī ar nelielu naudas summu var sagādāt lielu prieku. Ļoti ceram, ka arī turpmāk būs tāda veida projekti, kuros mēs labprāt piedalītos. Sakopta peldvieta – mūsu pagasta un novada vizītkartes neliela daļiņa.


Написать комментарий