Notikušas izmaiņas iepirkumā par Daugavpils skolu renovācijas darbu pabeigšanu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Vakar, 31.maijā, tika publicēti grozījumi izsludinātajā iepirkumā par Daugavpils skolu renovācijas darbu pabeigšanu eiroprojekta ietvaros. Atgādināsim, ka konkurss tika izsludināts sakarā ar to, ka tika lauzts līgums ar firmu “Svente Holdings”, kura neievēroja līguma termiņus.

Iepirkums par darbu pabeigšanu tika izsludināts 11.maijā, bet 31.maijā dokumentos tika veikti grozījumi. Attīstības departamenta vadītāja vietniece Svetlana Sergejeva pastāstīja, ka pieteikumu iesniegšanas termiņus un attiecīgi darbu uzsākšanas laiku, grozījumi neietekmē.

S.Sergejeva pastāstīja, ka grozījumi iepirkuma dokumentos ir nebūtiski un ir saistīti ar dažu posteņu precizējumu, kas attiecas uz darbu apjomu. Inventarizācijas gaitā tika konstatēts, ka sākotnēji daži koeficienti tika piemēroti nepareizi. Lai neparedzētu lielāku materiālu apjomu, nekā ir nepieciešams, tika veikti grozījumi iepirkumā. Taču, kā apliecināja departamenta vadītāja vietniece, grozījumi nepārsniedza 5%.

Priekšlikumu iesniegšanas termiņš nav mainījies – 2.jūlijs. Iepirkums tiks sadalīts 6 lotēs (1-2 skolas katrā) un tiks izmantots princips, kad viena firma var saņemt tikai vienu loti. Tas tiek darīts, lai nākotnē nerastos situācija, kad darbuzņēmējs netiek galā ar darbu apjomu.

Pretendenti uz darbu veikšanu var iesniegt savus pieteikumus līdz šī gada 2.jūlijam. Darbu pabeigšanas termiņš – 2013.gada augusts.
Pilsētas skolu renovācijas projekts tika uzsākts 2010.gada pavasarī. Projekta kopfinansējums sastāda 8 482 667 latus, no kuriem ERAF finansē 85%, valsts – 4,5%.


Написать комментарий