Kārtējā pilsētnieku uzņemšanā V. Širjakovam neuzdeva nevienu jautājumu par DDzKSU konkursu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā zināms, 12. martā Daugavpils DzKSU iepirkumu komisija konstatēja, par konkursu uz apkures, ūdensapgādes, kanalizācijas, automatizēto siltummezglu apkopi un uzturēšanu ir tikai viens pretendents. Lēmums par līguma noslēgšanu vēl nav pieņemts, taču jau daudzi ir uztājušies pret konkursu, izveidojot milzīgu informācijas kampaņu.

Vai daudzus pilsētniekus uztrauc šis jautājums, to nolēma uzzināt portāls Gorod.lv jautājot V. Širjakovam, kurš ir atbildīgs par komunālo sfēru, vai daudzi pilsētnieki interesējās par šo tēmu ikmēneša pilsētnieku uzņemšanā, kura šajā mēnesī notika – 21. martā no 14:00 līdz 16:30.

“Es laikam, pievilšu dažus, paziņojot, ka par DDzKSU konkursu sakarā ar iekšējo mājas sistēmu aprūpi un uzturēšanu, nebija neviena jautājuma. Jautājumi bija sekojošie: neizlietotais ūdens, kapitālremonti, jumtu remonti, bēniņu nosiltināšana. Bija arī daži jautājumi par sportu, par “kaimiņu” attiecībām”, - paziņoja V. Širjakovs. 

Pēc vicemēra paziņojuma daudzi jautājumi, kuri bija radušies sākumā, bija atrisināti darba kārtībā ar māju vecāko palīdzību, jo ar viņiem, bijušais DDzKSU vadītājs uztur ciešas attiecības vēl šobaltdien. 

Kā atzīmēja V. Širjakovs, pilsētniekiem vajag saprast, ka gadījumā, ja līgums tiks noslēgts, tad viņam būs derīguma termiņš un nosacījumi, kurus firmai būs jāizpilda. Loģiski, ka pilsētniekus uztrauc kvalitāte un pakalpojumu cena. Tomēr kā skaidroja vicemērs, ka līgums netiks noslēgts, ja privātfirmas piedāvātie tarifi būs pārāk augsti par tagadējiem. Kā arī, ja pilsētniekus neapmierinās pakalpojumu kvalitāte vai arī netiks izpildīti citi nosacījumi, līgums tiks anulēts.
 


Написать комментарий