Izstādes «Uzņēmēju dienas 2014» Daugavpilī

07. novembrī 10.00- 18.00
08. novembrī 10.00-16.00

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera aicina visus ieinteresētus apmeklēt izstādi „Uzņēmēju dienas 2014” Daugavpilī (Kultūras un sporta pilī, Smilšu iela 92). Kur katrs var atrast ko interesāntu tieši sev.

Uzziniet vairāk par labākajam Lietuvas un Igaunijas sanatorijam un SPA centriem, iepriecini sevi ar mājās saldumiem, gaļas izstrādājumiem un sieriem. Viss mājai un skaistumam, būvniecībai un jūsu biznesa finansējumam.

Izstādes laikā notiks seminārs par „Biznesa un sadarbības iespējām Baltkrievijā un Lietuvā”(2.stāvs, plkst.10:30). Tiks izskatīti tādi jautājumi kā: "Baltkrievijas universālās preču biržas", situācija Baltkrievijas ekonomikā, perspektīvās nozares, aktuālie jautājumi, kas veicina kravu pārvadājumu un loģistikas pakalpojumu daudzumu un apjomu, kā arī muitas dokumentu noformēšana un preču robežas šķērsošana starp Latviju, Lietuvu un Baltkrieviju.

Kā arī jūs gaidīs ciemos Maša un lācis ar izklaides programmu, un Trakais Professors sava tusiņā, kura laikā varēs pieskārties sausam ledus un izmēģināt daudz ko citu (7.novēmbrī plkst.16:00, 8.novembrī plkst.13:30 un 14:30)!

Visi laipni gaidīti. Ieeja brīva!


Написать комментарий