BFC „Daugava” – чемпион! 2

фото: Сергей Кузнецов
фото: Сергей Кузнецов

Победой BFC „Daugava” завершился чемпионат Латвии U18 по футболу. В финале даугавпилчане уверенно одержали вверх над клубом «Альберт» (Рига).

Взломать оборону «Альберта» удалось только к 30 минуте. Открыл счёт Никита Добратулин. На 48 минуте Павел Лихолетов удваивает результат – 2:0.

Несмотря на относительно комфортное преимущество, напряжение сохранялось до последних минут. Игра ужесточалась, но гости в итоге так ничего не смогли создать, а BFC „Daugava” заслуженно завоевала звание чемпионов.

Лучшими по итогам турнира были признаны Никита Калинин и Даниэль Яковлев. Даниэль стал бомбардиром турнира, забив три мяча, а Никита признан защитником турнира.

Поздравляем парней и тренеров команды Сергея Погодина и Юрия Соколова с победой!


Написать комментарий

Даниэль, поздравляю тебя!

Vakar Daugavpilī likumsargi aizturējuši trīs Daugavpils "Daugavas" pārstāvjus - treneri Ivanu Tabanovu un spēlētājus Aleksandru Vlasovu un Jevgeņiju Kosmačovu, vēsta Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija ir tāda, ka vakar Daugavpilī ieradušies "likumsargi no Rīgas" un vienlaicīgi veikuši reidus trīs vietās, tostarp Daugavpils "Daugavas" treniņā un kluba birojā. Aizturēti, rokudzelžos tika saslēgti un uz Rīgu aizvesti komandas galvenais treneris Ivans Tabanovs, komandas kapteinis Aleksandrs Vlasovs un komandas vicekapteinis Jevgeņijs Kosmačovs. Noprotams, ka iemesls ir aizdomas par sarunātajām spēlēm. Atgādinām, ka vasaras beigās tika rosināti Krimināllikuma grozījumi cīņai pret spēļu sarunāšanu.

Pārējos komandas spēlētājus neaizturēja, taču viņi tika pratināti - daži pat 40 minūšu garumā. Portāla rīcībā esošā informācija vēsta, ka tika uzdoti jautājumi par sarunātajām spēlēm, par to, kurš ir patiesais kluba prezidents, par to, kurš spēlētājiem maksā algas un tamlīdzīgi. Mikroblogu vietnē "Twitter" tiek rakstīts, ka savulaik no Latvijas futbola uz mūžu diskvalificētais Oļegs Gavrilovs esot piekodinājis viņa vārdu neminēt.------ aga. MOLODCI :-))))

Написать комментарий