Solvitu Āboltiņu apvaino melos 2

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Laikraksts "Diena" apvaino Saeimas priekšsēdētāju Solvitu Āboltiņu (V) melos. Informācija ir izvietota laikraksta pirmajā lapā, kā arī par to paziņoja AS "Diena" valdes priekšsēdētājs Edgars Kots, publicējot vēstuli Saeimas priekšsēdētājai portālā "diena.lv".

Laikraksts pauž sašutumu par Solvitas Āboltiņas izteikumiem Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" par to, ka vesela virkne lobiju, tai skaitā, avīze Diena, ļoti izteikti lobē tieši to, lai teiktu, ka lēmums par bankas "Citadele" pārdošanu nav pareizs.

"Vesela virkne lobiju, tai skaitā, arī es redzu, šobrīd avīze Diena, kas ļoti izteikti mums lobē tieši to, lai teiktu, ka šis lēmums nav pareizs un tādad ir nākamais pretendents, kurš ir no Krievijas," sacīja Āboltiņa, komentējot Rīgas mēra Nila Ušakova aicinājumu piketēt pret bankas "Citadele" pārdošanu.

Savukārt laikraksts "Diena" kategoriski norobežojas no Solvitas Āboltiņas izteiktajiem apgalvojumiem, ka "Diena" ir ieinteresēta bankas "Citadele" pārdošanā tieši Krievijas investoram. Avīze uzsver, ka ar publikācijām par vairāku politiķu kopīgo braucienu uz Gruziju vēlējās vērst uzmanību uz bankas "Citadele" pārdošanas procesu, nevis apšaubīt konkrēto pretendentu. Laikraksts pieprasa Āboltiņai atsaukt melīgos apgalvojumus.

"Ja Jūsu rīcībā nav iepriekš piesauktās informācijas, kas pamatotu Jūsu apgalvojumus attiecībā par SIA "Dienas Mediji" piederošo laikrakstu "Diena", lūdzu, pēc iespējas ātrākā laikā, tajā pašā VSIA Latvijas Radio masu informācijas līdzeklī, identiskā veidā, atsaukt nepatieso apgalvojumu, kā arī atvainoties par nepatiesas informācijas izplatīšanu," raksta AS "Diena" valdes priekšsēdētājs Edgars Kots savā vēstulē.
 


Написать комментарий

Kam pieder "Diena"?

Melot ir visu Kangarāta locīklu dabiskais stāvoklis! Nu un, ka apmeloja "Dienu", kas tur sevišķs? Darbs tāds melot! Vai tad "Diena" nedara to pašu visu laiku? Jāsmejas, melis apmeloja meli! "Diena" pieder Ēlertei un Sorosam.

Написать комментарий