Merkeles vizītes laikā Rīgā gaidāmi satiksmes ierobežojumi

foto: AFP
foto: AFP

Latvijā pirmdien, 18.augustā, ieradīsies Vācijas kanclere Angela Merkele (Angela Merkel), lai tiktos ar Ministru prezidenti Laimdotu Straujumu.

Šī būs jau otrā reize, kad kanclere apmeklēs Latviju, pirmā vizīte notika 2010.gada septembrī.

Vizītes ietvaros notiks diskusija par Latvijas un Vācijas ekonomisko sadarbību, tāpat ieplānota tradicionālā ziedu nolikšanas ceremonija pie Brīvības pieminekļa, informē Ministru kabinets.

Ņemot vērā Merkeles vizīti, pirmdien, 18.augustā, no plkst. 6:00 līdz 16:00 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana (izņemot operatīvo transportu, diplomātiskā korpusa transportlīdzekļus un transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm) Aspazijas bulvāra abās pusēs 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra abās pusēs 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu.

Savukārt no plkst. 7:00 līdz 17:00 – Brīvības bulvāra labajā pusē, posmā no Apgabaltiesas ēkas līdz Elizabetes ielai, portālam BNN norāda Rīgas domē.

Nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot operatīvo transportu, diplomātiskā korpusa transportlīdzekļus un Drošības policijas transportlīdzekļus) un gājēju kustība Aspazijas bulvārī, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī, Brīvības pieminekļa laukumā, Brīvības bulvārī, Uzvaras bulvārī, Valguma ielā un Rātslaukumā.

Sabiedriskā transporta satiksme un gājēju kustība pie delegācijas pārstāvju apmeklētajiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.


Написать комментарий