Pirmo reizi festivālā „Artišoks” daugavpilieši un pilsētas viesi varēs redzēt ēnu teātri

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Jau tradicionālais un daudzu iemīļotais jaunatnes festivāls „Artišoks” notiks jau pavisam drīz – 6. septembrī no 12:00 līdz 23:00 Daugavpils centrālajā parkā pulcēsies 50 pilsētas interešu sekcijas un apmēram 3 tūkst. svētku viesi.

Pilsētas Jaunatnes departamenta vecākās jaunatnes lietu speciālistes pienākumu izpildītāja Gunita vanaga portālam Gorod.lv pastāstīja, ka radošie jaunatnes kolektīvi un sabiedriskās organizācijas, kuras vēl nav pieteikušās dalībai festivālā, vēl var paspēt nosūtīt savas anketas uz e-pastu artishoks2014@inbox.lv.

Šodien jaunatnes departaments nešaubās, ka par festivāla dalībniekiem vēlas kļūt DU Studentu padome, Bērnu un jaunatnes centrs „Jaunība”, Sporta pārvalde, sabiedriskā organizācija „Asmu Latgalīts”, „Erfolg”, „ME ROMA”, „STOPTIME Dance Studio”, sporta deju kolektīvs „Sikspārnis D”, „Zumba Fitness”, „SOLITE”, „Trešais sapnis”, „Fresh Juice”, „Dvinsk Beatz”, „SKOPTR”, „Down to Heaven”, „Heavy Industry”, „Benefiss” un daudzi citi.

Zīmīgi, ka ikviens var kļūt par festivāla brīvprātīgo un redzēt pasākumu no iekšienes. Lai kļūtu par brīvprātīgo, līdz 20. augustam jānosūta pieteikumu uz e-pastu edite.ivanova@daugavpils.lv vai jāpiezvana pa telefonu 654 22309, 20 286 679.

Savukārt tie, kuriem ir ko piedāvāt nelielā tirdziņā, līdz 1. septembrim var nosūtīt pieteikumus uz e-pastu tatjana.migele@daugavpils.lv, bet, lai iegūtu sīkāku informāciju, piezvanīt pa telefonu 654 22316.

Jaunatnes festivāla organizatori apgalvo, ka „Artišokā” katrs varēs gūt pozitīvas emocijas un pavadīt laiku enerģiski un interesanti ar draugiem un tuviniekiem.

Tāpat kā iepriekš, parkā tiks organizētas divas skatuves, viena no kurām būs akustiska, bet otra – liela. No 15:00 līdz 18:00 strādās sabiedrisko organizāciju teltis, kuras piedāvās dažādas radošās darbnīcas un sporta pasākumus. Profesionāļus un iesācējus aicina spēlēt strītbolu, futbolu un piedalīties orientēšanās sacensībās, veidot savas komandas un sūtīt pieteikumus uz e-pastu artishoks2014@inbox.lv.

Lai atbalstītu Līnu Jakimoviču, festivāla ietvaros notiks labdarības akcija.

G. Vanaga atzīmēja, ka par festivāla jaunumu kļūs ēnu teātris, kura izrāde daugavpiliešiem un pilsētas viesiem var kļūt par patīkamu jaunatnes svētku programmas papildinājumu.


Написать комментарий