Jūrmalas mērs atklāj, kāpēc šogad neapmeklēja “Jauno vilni”

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Jūrmalas mērs Gatis Truksnis (ZZS) šogad aktīvi sekoja konkursa "Jaunais vilnis" norisei pa televizoru, tomēr nevarēja apmeklēt pasākumu saspringtā darba grafika dēļ.

Intervijā portālam Mixnews.lv Truksnis norādīja, ka viņa ierašanās konkursā nebija būtiska, jo pasākuma apmeklētāju skaits bija diezgan liels.

"Man bija citi plāni un diezgan saspringts laika grafiks. "Jauno vilni" skatījos pa televizoru. Jūlija beigas un augusta sākums man vienmēr ir ļoti saspringts. Arī šobrīd ir ļoti daudz dažādu pasākumu," pastāstīja Truksnis.

Jautāts, kas viņam visvairāk palicis atmiņā no iepriekšējiem konkursiem, Jūrmalas mērs minēja latviešu dziedātāja Igo un Intara Busuļa uzstāšanos, kā arī Olgas Rajeckas un grupas "Cosmos" priekšnesumu.

"Iespējams, ka šogad "Jaunajam vilnim" nebija pats veiksmīgākais gads. Pagājušajā gadā labi uzstājās kubietis un gruzīnu meitenes ir gandrīz vienmēr labas," uzskata Jūrmalas mērs.

Viņš arī piebilda, ka šajā konkursā vienmēr interesanti ieraudzīt jaunus talantus, kuros "uzreiz var redzēt starojumu".

Portāls Mixnews.lv jau ziņoja, ka konkursā "Jaunais vilnis 2014" uzvarēja Nuca Buzaladze no Gruzijas. Otrajā vietā ierindojās Viktorija Petrika no Ukrainas, savukārt trešajā vietā bija ukrainis Vjačeslavs Ribikovs.

Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova šogad piešķīra divas īpašas "Allas zvaigzne" balvas. Pirmā balva tika Stasam Šurinam no Latvijas, bet otro saņēma Monika Linkite no Lietuvas.


Написать комментарий