Zvans redakcijai: Clean R muļķo tautu, bet pilsēta pārvērtusies par atkritumu bedri

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pēc tam, kad portālā Gorod.lv parādījās informācija par to, ka jaunais atkritumu izvešanas operators domā piesaistīt Municipālo policiju, lai privātsektora iedzīvotāji, kuri nav noslēguši līgumus, to izdarītu, redakcijai piezvanīja sašutis Gubiščes ezera mikrorajona iedzīvotājs.

Andrejs mums pastāstīja:

„Firma muļķo privātsektora tautu. Saka, ka līgumu izsūtījuši pirms 4 nedēļām, bet cilvēki dokumentus nav saņēmuši. Zvanām trešo un ceturto reizi, saka, ka ir izsūtījuši. Toties rēķinus saskaņā ar līgumiem, kurus mēs neesam redzējuši, izsūta momentā. Viņi izsūta rēķinus apmaksai, bet kā mēs varam tos apmaksāt, ja neesam redzējuši līgumus? Ja mēs tos apmaksāsim, sanāks, ka mēs piekrītam līguma nosacījumiem. Bet ja mēs tiem nepiekrītam?

Es iesniegumu noformēju jūlija sākumā, man saka, ka līgums ir izsūtīts pa pastu. Vai tad tagad pasts ar slēpēm brauc? Un atkritumus bez līguma neizved. Nupat izlasīju rakstā, ka biedēs ar policiju. Es piedāvāju, ka pats aiziešu pie viņiem, pateica, ka paši izsūtīs. Un vai tagad man būs viņiem pakaļ jāskraida? Kaimiņiem ir tāda pati situācija, bet viņi visi klusē. Bet kur man likt atkritumus? Izlikt uz ceļa? Nākas vest uz pilsētu un izmest konteinerā.

Strādāja pie mums Spec ATU, kādēļ tagad piespiest privātsektoru slēgt jaunus līgumus? Mani Spec ATU ļoti apmierināja. Esmu sava īpašuma īpašnieks, ar ko vēlos, ar to arī noslēgšu līgumu. Ja mēs ar kaimiņiem apvienosimies, iesim slēgt līgumu ar Spec ATU.

Jūs pabraukājiet pa pilsētas apkārtni, paskatieties, kas tagad notiek mežā! Paskatieties, ko ir izdarījuši ar pilsētu: ne pilsēta, bet atkritumu bedre!”

Piebildīsim, ka Latvijas Nacionālā apvienība savā portālā izvietojusi informāciju par to, ka Daugavpils domei jāuzņemas atbildība par atkritumu izvešanu pilsētā. Viens no šīs apvienības deputātu kandidātiem ziņo, ka viņam šķiet dīvaini, ka pilsētas vadība uzskata jaunā operatora darbību par veiksmīgu. Turklāt pēc zināmas informācijas Nacionālās apvienības pārstāvis 18. augustā plāno Daugavpilī rīkot mītiņu par atkritumu izvešanas tēmu.


Написать комментарий